HBO Nordic får stöd för Apples tv-app

HBO Nordic uppdaterar sin IOS-app, och inför stöd för både den universella sökmotorn i Apple TV och tv-appen.

HBO Nordic lanserades i Sverige 2012, och erbjuder de nordiska länderna många av de prisbelönta och uppskattade serierna från amerikanska HBO. Något som däremot inte varit lika uppskattat är HBO Nordic-appens funktionsutbud och stabilitet. Oavsett om det gäller webbgränssnittet eller appen i Android, IOS, Chromecast eller Apple TV verkar det inte finnas någon som älskar HBO Nordic även om de älskar tv-serierna.

Nu har HBO Nordic precis uppdaterat IOS-versionen av sin app, och även om det inte finns nya funktioner i själva appen förutom obligatoriska buggfixar kan upplevelsen ändå bli lite bättre för den som vill se HBO Nordic framöver. Appen ger nämligen stöd för Apples egna tv-app och den universella sökningen i Apple TV.

Vad det betyder är dels att det nu går att söka efter HBO Nordic-material med hjälp av Siri på Apple TV, men framförallt att det går att prenumerera och titta på programmen direkt i tv-appen utan att blanda in HBO Nordic-appen mer än nödvändigt. Om inte annat så kan tv-appen visa och föreslå nästa avsnitt när du återkommer nästa dag, något som av okänd anledning inte HBO Nordics egen app gör.

Så om det börjar regna snart hinner ni nog ta er igenom säsong 2 av Westworld innan semestern är slut!

Läs också:

Mina problem med HBO Nordic (krönika)

Kommentarer
7 svar

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.