Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HBO Nordic får stöd för Apples tv-app

HBO Nordic uppdaterar sin IOS-app, och inför stöd för både den universella sökmotorn i Apple TV och tv-appen.

HBO Nordic lanserades i Sverige 2012, och erbjuder de nordiska länderna många av de prisbelönta och uppskattade serierna från amerikanska HBO. Något som däremot inte varit lika uppskattat är HBO Nordic-appens funktionsutbud och stabilitet. Oavsett om det gäller webbgränssnittet eller appen i Android, IOS, Chromecast eller Apple TV verkar det inte finnas någon som älskar HBO Nordic även om de älskar tv-serierna.

Nu har HBO Nordic precis uppdaterat IOS-versionen av sin app, och även om det inte finns nya funktioner i själva appen förutom obligatoriska buggfixar kan upplevelsen ändå bli lite bättre för den som vill se HBO Nordic framöver. Appen ger nämligen stöd för Apples egna tv-app och den universella sökningen i Apple TV.

Vad det betyder är dels att det nu går att söka efter HBO Nordic-material med hjälp av Siri på Apple TV, men framförallt att det går att prenumerera och titta på programmen direkt i tv-appen utan att blanda in HBO Nordic-appen mer än nödvändigt. Om inte annat så kan tv-appen visa och föreslå nästa avsnitt när du återkommer nästa dag, något som av okänd anledning inte HBO Nordics egen app gör.

Så om det börjar regna snart hinner ni nog ta er igenom säsong 2 av Westworld innan semestern är slut!

Läs också:

Mina problem med HBO Nordic (krönika)

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.