HBO Nordic får stöd för Apples tv-app

HBO Nordic uppdaterar sin IOS-app, och inför stöd för både den universella sökmotorn i Apple TV och tv-appen.

HBO Nordic lanserades i Sverige 2012, och erbjuder de nordiska länderna många av de prisbelönta och uppskattade serierna från amerikanska HBO. Något som däremot inte varit lika uppskattat är HBO Nordic-appens funktionsutbud och stabilitet. Oavsett om det gäller webbgränssnittet eller appen i Android, IOS, Chromecast eller Apple TV verkar det inte finnas någon som älskar HBO Nordic även om de älskar tv-serierna.

Nu har HBO Nordic precis uppdaterat IOS-versionen av sin app, och även om det inte finns nya funktioner i själva appen förutom obligatoriska buggfixar kan upplevelsen ändå bli lite bättre för den som vill se HBO Nordic framöver. Appen ger nämligen stöd för Apples egna tv-app och den universella sökningen i Apple TV.

Vad det betyder är dels att det nu går att söka efter HBO Nordic-material med hjälp av Siri på Apple TV, men framförallt att det går att prenumerera och titta på programmen direkt i tv-appen utan att blanda in HBO Nordic-appen mer än nödvändigt. Om inte annat så kan tv-appen visa och föreslå nästa avsnitt när du återkommer nästa dag, något som av okänd anledning inte HBO Nordics egen app gör.

Så om det börjar regna snart hinner ni nog ta er igenom säsong 2 av Westworld innan semestern är slut!

Läs också:

Mina problem med HBO Nordic (krönika)

Kommentarer
7 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.