Galaxy Note 9 syns på bild

Fler läckta bilder som föreställer Galaxy Note 9 ger en bra uppfattning om hur mobilen kommer att se ut i färgerna blått, svart och rosa.

Samsungs produktlanseringar brukar ha en ovana att läcka ut i god tid innan, vilket såklart förtar lite av spänningen. För de som väntar på den nya mobilen Galaxy Note 9 råder inget undantag, då en hel del information redan har läckt ut inklusive produktbilder.

Förutsatt att bilderna är äkta kan vi, som tidigare ryktats, förvänta oss en mobil som designmässigt är väldigt lik föregångaren Note 8. Det verkar tack och lov som att fingeravtrycksläsaren flyttat och nu återfinns under kameralinsen snarare än bredvid den.

Bilderna visar också den nya versionen av pennan S-pen, som är gul eller svart beroende på vilken färg mobilen har. Den gula pennan hör till den blå telefonen, vilket hade passat extra bra tidigare i sommar när det gick bra i fotbolls-VM. Hursomhelst ser det faktiskt lite läckert ut. Vad tycker ni andra?

Dubbel-laddare

Det har också dykt upp bilder på ett intressant tillbehör, nämligen en trådlös laddare som möjliggör laddning av två tillbehör samtidigt; till exempel en Note 9 och den omtalade nya klockan Galaxy Watch. Priset uppges hamna runt 75 euro vilket borde motsvara närmare tusenlappen i Sverige med moms.

Utseendemässigt är Wireless Charger Duo kanske inte lika diskret som Apples utannonserade laddare Airpower. Å andra sidan är det mycket möjligt att Samsung börjar sälja sin laddare innan Apples dyker upp i butikerna. Kul är hursomhelst att det här med induktiv laddning ser ut att ta fart ordentligt i år.

Vilka går och funderar på att uppgradera till en Galaxy Note 9?

Källa: Winfuture | Lets Go Digital

Kommentarer
37 svar

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.