Galaxy Note 9 syns på bild

Fler läckta bilder som föreställer Galaxy Note 9 ger en bra uppfattning om hur mobilen kommer att se ut i färgerna blått, svart och rosa.

Samsungs produktlanseringar brukar ha en ovana att läcka ut i god tid innan, vilket såklart förtar lite av spänningen. För de som väntar på den nya mobilen Galaxy Note 9 råder inget undantag, då en hel del information redan har läckt ut inklusive produktbilder.

Förutsatt att bilderna är äkta kan vi, som tidigare ryktats, förvänta oss en mobil som designmässigt är väldigt lik föregångaren Note 8. Det verkar tack och lov som att fingeravtrycksläsaren flyttat och nu återfinns under kameralinsen snarare än bredvid den.

Bilderna visar också den nya versionen av pennan S-pen, som är gul eller svart beroende på vilken färg mobilen har. Den gula pennan hör till den blå telefonen, vilket hade passat extra bra tidigare i sommar när det gick bra i fotbolls-VM. Hursomhelst ser det faktiskt lite läckert ut. Vad tycker ni andra?

Dubbel-laddare

Det har också dykt upp bilder på ett intressant tillbehör, nämligen en trådlös laddare som möjliggör laddning av två tillbehör samtidigt; till exempel en Note 9 och den omtalade nya klockan Galaxy Watch. Priset uppges hamna runt 75 euro vilket borde motsvara närmare tusenlappen i Sverige med moms.

Utseendemässigt är Wireless Charger Duo kanske inte lika diskret som Apples utannonserade laddare Airpower. Å andra sidan är det mycket möjligt att Samsung börjar sälja sin laddare innan Apples dyker upp i butikerna. Kul är hursomhelst att det här med induktiv laddning ser ut att ta fart ordentligt i år.

Vilka går och funderar på att uppgradera till en Galaxy Note 9?

Källa: Winfuture | Lets Go Digital

Kommentarer
37 svar

Näthandelsjätten Amazon har kallat till presskonferens i Stockholm på onsdag – nu kan den länge omtalade svenska etableringen vara här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Det lackar mot jul, och kanske har du fortfarande en del klappar att handla innan du kan slappna av. Här är några tips på ställen att handla från som vi på 99 brukar använda oss av. Innehåller provisionslänkar.

Sony och Samsung har redan presenterat kamerasensorer med 48 megapixel, och nu hakar även Honor och Xiaomi på tåget med extremt högupplösta bildfångare.

Google vill utöka sitt huvudkontor i Mountain View med ett nytt campus, jätten har köpt mer mark och 25 gamla byggnader ska bort för att ge plats åt en liten stad med kontor, butiker och bostäder.

Det har dykt upp ett gäng skyddsfodral av olika slag till Apples Airpods – men trenden i Sydkorea har inget med silikon eller läder att göra, där är det virkade små gulliga figurer som är grejen att stoppa ditt batterifodral i.

Det är hög tid att handla julklappar nu och 99 har sammanställt några av de bästa tipsen när det gäller hårda teknikklappar. Bidra gärna med egna tips i kommentarstråden.