Galaxy Note 9 syns på bild

Fler läckta bilder som föreställer Galaxy Note 9 ger en bra uppfattning om hur mobilen kommer att se ut i färgerna blått, svart och rosa.

Samsungs produktlanseringar brukar ha en ovana att läcka ut i god tid innan, vilket såklart förtar lite av spänningen. För de som väntar på den nya mobilen Galaxy Note 9 råder inget undantag, då en hel del information redan har läckt ut inklusive produktbilder.

Förutsatt att bilderna är äkta kan vi, som tidigare ryktats, förvänta oss en mobil som designmässigt är väldigt lik föregångaren Note 8. Det verkar tack och lov som att fingeravtrycksläsaren flyttat och nu återfinns under kameralinsen snarare än bredvid den.

Bilderna visar också den nya versionen av pennan S-pen, som är gul eller svart beroende på vilken färg mobilen har. Den gula pennan hör till den blå telefonen, vilket hade passat extra bra tidigare i sommar när det gick bra i fotbolls-VM. Hursomhelst ser det faktiskt lite läckert ut. Vad tycker ni andra?

Dubbel-laddare

Det har också dykt upp bilder på ett intressant tillbehör, nämligen en trådlös laddare som möjliggör laddning av två tillbehör samtidigt; till exempel en Note 9 och den omtalade nya klockan Galaxy Watch. Priset uppges hamna runt 75 euro vilket borde motsvara närmare tusenlappen i Sverige med moms.

Utseendemässigt är Wireless Charger Duo kanske inte lika diskret som Apples utannonserade laddare Airpower. Å andra sidan är det mycket möjligt att Samsung börjar sälja sin laddare innan Apples dyker upp i butikerna. Kul är hursomhelst att det här med induktiv laddning ser ut att ta fart ordentligt i år.

Vilka går och funderar på att uppgradera till en Galaxy Note 9?

Källa: Winfuture | Lets Go Digital

Kommentarer
37 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.