Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Drive närmar sig en miljard användare

Google får snart ännu en tjänst med en miljard användare, när molnlagringen Google Drive närmar sig den magiska siffran.

En miljard användare är något av en prestige-siffra inom teknikbranschen, och Google är förmodligen det företag med flest tjänster som nått den anmärkningsvärda siffran. Gmail, Chrome, Google Maps, Youtube och Play Store har alla så många användare, medan operativsystemet Android redan nått 2 miljarder.

Nästa tjänst på listan är Google Drive, som lanserades 2012. Förra året uppgav Google att molnlagringstjänsten hade mer än 800 miljoner användare och under konferensen Google Cloud Next meddelar nu företaget att Drive passerar miljarden senare den här veckan.

Fler företag och tjänster som är med i miljard-klubben (aktiva användare)

  • Facebook (2,2 miljarder)

  • Youtube (1,9 miljarder)

  • Whatsapp (1,5 miljarder)

  • Facebook Messenger (1,3 miljarder)

  • Instagram (1 miljard)

  • Wechat (1 miljard)

  • Microsoft närmar sig 700 miljoner användare med Windows 10, men ser inte ut att nå sitt ursprungliga mål med 1 miljard användare 2018. Räknar man in tidigare versioner av Windows kommer företaget dock lätt upp i över 1 miljard.

  • Apple rapporterade 1,3 miljarder aktiva enheter i februari, men då räknas alla företagets plattformar in så som Mac, Apple TV, Ipad och Iphone.

Källa: Techcrunch | Wikipedia

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.