Samsung visar nytt redan om en vecka

Samsung utlovar "en nyhet i Samsung Galaxy-familjen" redan 1:a augusti, en vecka innan det utannonserade Unpacked-eventet.

Samsung har tydligen så mycket nya grejor på gång att allt inte får plats på det Unpacked-event som går av stapeln 9 augusti i New York. Redan veckan innan ska företaget nämligen presentera "en nyhet i Samsung Galaxy-familjen" på sin webbplats.

Vad det är som ska visas säger Samsung inget om, men för den som vill spekulera är det knappast något så stort att det förtjänade en plats på Unpacked veckan efter. Eventuellt kan det vara en ny smart klocka, som enligt rykten ska byta namn till Galaxy Watch. Vad tror ni?

Vi ska givetvis kolla på onsdag klockan 17 vad det handlar om, och rapporterar här!

Läs mer:

Galaxy Note 9 syns på bild
Samsung läcker sin egen klocka
Samsung kan släppa egen smart högtalare

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Ikea utvidgar i oktober sitt Trådfri-sortiment med en smart elplugg med medföljande fjärrkontroll. Självklart går den också att kopplas ihop i system som Homekit och Alexa.

Sennheiser Ambeo är hörlurarna för dig som spelar in mycket video med mobilen, för den coolaste funktionen är mikrofoner som spelar in 3D-ljud. Ida testar de smala, men häftiga, lurarna.

Huawei hyllar sina egna mobilkameror i en reklamfilm för telefonen Nova 3, men bilderna är i själva verket tagna med en stor systemkamera.

Google arbetar på en ny variant av Chromecast, som får förbättrad wifi-anslutning samt Bluetooth, och kanske även stöd för kommande speltjänsten Yeti.

Kvinnor är mer benägna än män att göra köp inuti mobilappar som spel, fastän de också är svårare att locka till en app från första början.

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.