Samsung visar nytt redan om en vecka

Samsung utlovar "en nyhet i Samsung Galaxy-familjen" redan 1:a augusti, en vecka innan det utannonserade Unpacked-eventet.

Samsung har tydligen så mycket nya grejor på gång att allt inte får plats på det Unpacked-event som går av stapeln 9 augusti i New York. Redan veckan innan ska företaget nämligen presentera "en nyhet i Samsung Galaxy-familjen" på sin webbplats.

Vad det är som ska visas säger Samsung inget om, men för den som vill spekulera är det knappast något så stort att det förtjänade en plats på Unpacked veckan efter. Eventuellt kan det vara en ny smart klocka, som enligt rykten ska byta namn till Galaxy Watch. Vad tror ni?

Vi ska givetvis kolla på onsdag klockan 17 vad det handlar om, och rapporterar här!

Läs mer:

Galaxy Note 9 syns på bild
Samsung läcker sin egen klocka
Samsung kan släppa egen smart högtalare

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.