Samsung visar nytt redan om en vecka

Samsung utlovar "en nyhet i Samsung Galaxy-familjen" redan 1:a augusti, en vecka innan det utannonserade Unpacked-eventet.

Samsung har tydligen så mycket nya grejor på gång att allt inte får plats på det Unpacked-event som går av stapeln 9 augusti i New York. Redan veckan innan ska företaget nämligen presentera "en nyhet i Samsung Galaxy-familjen" på sin webbplats.

Vad det är som ska visas säger Samsung inget om, men för den som vill spekulera är det knappast något så stort att det förtjänade en plats på Unpacked veckan efter. Eventuellt kan det vara en ny smart klocka, som enligt rykten ska byta namn till Galaxy Watch. Vad tror ni?

Vi ska givetvis kolla på onsdag klockan 17 vad det handlar om, och rapporterar här!

Läs mer:

Galaxy Note 9 syns på bild
Samsung läcker sin egen klocka
Samsung kan släppa egen smart högtalare

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Näthandelsjätten Amazon har kallat till presskonferens i Stockholm på onsdag – nu kan den länge omtalade svenska etableringen vara här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Det lackar mot jul, och kanske har du fortfarande en del klappar att handla innan du kan slappna av. Här är några tips på ställen att handla från som vi på 99 brukar använda oss av. Innehåller provisionslänkar.

Sony och Samsung har redan presenterat kamerasensorer med 48 megapixel, och nu hakar även Honor och Xiaomi på tåget med extremt högupplösta bildfångare.

Google vill utöka sitt huvudkontor i Mountain View med ett nytt campus, jätten har köpt mer mark och 25 gamla byggnader ska bort för att ge plats åt en liten stad med kontor, butiker och bostäder.

Det har dykt upp ett gäng skyddsfodral av olika slag till Apples Airpods – men trenden i Sydkorea har inget med silikon eller läder att göra, där är det virkade små gulliga figurer som är grejen att stoppa ditt batterifodral i.

Det är hög tid att handla julklappar nu och 99 har sammanställt några av de bästa tipsen när det gäller hårda teknikklappar. Bidra gärna med egna tips i kommentarstråden.