Samsung visar nytt redan om en vecka

Samsung utlovar "en nyhet i Samsung Galaxy-familjen" redan 1:a augusti, en vecka innan det utannonserade Unpacked-eventet.

Samsung har tydligen så mycket nya grejor på gång att allt inte får plats på det Unpacked-event som går av stapeln 9 augusti i New York. Redan veckan innan ska företaget nämligen presentera "en nyhet i Samsung Galaxy-familjen" på sin webbplats.

Vad det är som ska visas säger Samsung inget om, men för den som vill spekulera är det knappast något så stort att det förtjänade en plats på Unpacked veckan efter. Eventuellt kan det vara en ny smart klocka, som enligt rykten ska byta namn till Galaxy Watch. Vad tror ni?

Vi ska givetvis kolla på onsdag klockan 17 vad det handlar om, och rapporterar här!

Läs mer:

Galaxy Note 9 syns på bild
Samsung läcker sin egen klocka
Samsung kan släppa egen smart högtalare

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.