Fredagsvideo

Hur stora är Samsung egentligen?

Att Samsung är ett stort företag vet de flesta, men hur stora är de? I den här videon får du lära dig det, och mycket mer. Till exempel att Samsung driver ett nöjesfält.

Oj är det redan fredag? Tiden går fort i värmen, och det har blivit dags att önska alla på 99 en trevlig helg genom en kort, underhållande och informativ fredagsvideo.

Den här gången vill vi tipsa om en intressant liten dokumentärfilm på Youtube som handlar om Samsung. Hur stor är den koreanska elektronikjätten egentligen, och vad har företaget för ställning i hemlandet? Det och mycket annat får du reda på här!

Visste du till exempel att Samsung har 490 000 anställda, fler än Apple, Google och Microsoft tillsammans? Eller att Samsung-koncernen har en avdelning som ägnar sig åt militära produkter, eller att de driver ett nöjesfält?

Värt att nämna är att filmen är från 2015, så de senaste årens historia fångas inte här. Ändå väl värt en titt!

Trevlig helg!

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.