Fredagsvideo

Hur stora är Samsung egentligen?

Att Samsung är ett stort företag vet de flesta, men hur stora är de? I den här videon får du lära dig det, och mycket mer. Till exempel att Samsung driver ett nöjesfält.

Oj är det redan fredag? Tiden går fort i värmen, och det har blivit dags att önska alla på 99 en trevlig helg genom en kort, underhållande och informativ fredagsvideo.

Den här gången vill vi tipsa om en intressant liten dokumentärfilm på Youtube som handlar om Samsung. Hur stor är den koreanska elektronikjätten egentligen, och vad har företaget för ställning i hemlandet? Det och mycket annat får du reda på här!

Visste du till exempel att Samsung har 490 000 anställda, fler än Apple, Google och Microsoft tillsammans? Eller att Samsung-koncernen har en avdelning som ägnar sig åt militära produkter, eller att de driver ett nöjesfält?

Värt att nämna är att filmen är från 2015, så de senaste årens historia fångas inte här. Ändå väl värt en titt!

Trevlig helg!

Näthandelsjätten Amazon har kallat till presskonferens i Stockholm på onsdag – nu kan den länge omtalade svenska etableringen vara här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Det lackar mot jul, och kanske har du fortfarande en del klappar att handla innan du kan slappna av. Här är några tips på ställen att handla från som vi på 99 brukar använda oss av. Innehåller provisionslänkar.

Sony och Samsung har redan presenterat kamerasensorer med 48 megapixel, och nu hakar även Honor och Xiaomi på tåget med extremt högupplösta bildfångare.

Google vill utöka sitt huvudkontor i Mountain View med ett nytt campus, jätten har köpt mer mark och 25 gamla byggnader ska bort för att ge plats åt en liten stad med kontor, butiker och bostäder.

Det har dykt upp ett gäng skyddsfodral av olika slag till Apples Airpods – men trenden i Sydkorea har inget med silikon eller läder att göra, där är det virkade små gulliga figurer som är grejen att stoppa ditt batterifodral i.

Det är hög tid att handla julklappar nu och 99 har sammanställt några av de bästa tipsen när det gäller hårda teknikklappar. Bidra gärna med egna tips i kommentarstråden.