Fredagsvideo

Hur stora är Samsung egentligen?

Att Samsung är ett stort företag vet de flesta, men hur stora är de? I den här videon får du lära dig det, och mycket mer. Till exempel att Samsung driver ett nöjesfält.

Oj är det redan fredag? Tiden går fort i värmen, och det har blivit dags att önska alla på 99 en trevlig helg genom en kort, underhållande och informativ fredagsvideo.

Den här gången vill vi tipsa om en intressant liten dokumentärfilm på Youtube som handlar om Samsung. Hur stor är den koreanska elektronikjätten egentligen, och vad har företaget för ställning i hemlandet? Det och mycket annat får du reda på här!

Visste du till exempel att Samsung har 490 000 anställda, fler än Apple, Google och Microsoft tillsammans? Eller att Samsung-koncernen har en avdelning som ägnar sig åt militära produkter, eller att de driver ett nöjesfält?

Värt att nämna är att filmen är från 2015, så de senaste årens historia fångas inte här. Ändå väl värt en titt!

Trevlig helg!

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.