Helgdiskussion

Vilken betaltjänst tycker du mest om?

Mobila betaltjänster är supertrendigt just nu, och när Google Pay nu verkar vara på ingång i Sverige finns det snart tre stora att välja mellan. Men vilken vill du helst använda, eller föredrar du kanske kontanter? Skriv och diskutera!

Förra veckan skrev vi om att betaltjänsten Google Pay verkar vara på väg att lanseras i Sverige inom kort. När Google gör entré finns det därmed tre stora mobilaktörer som alla erbjuder svenskar med rätt bank att betala via mobilen.

Både Apple Pay och Samsung Pay är låsta till respektive tillverkares mobiler, medan Google Pay ser ut att bli mer oberoende. Har detta betydelse när du väljer vilken tjänst du ska använda, eller planerar du kanske rentav att använda mer än en tjänst?

Det pågår redan en diskussion i forumet om vilken betaltjänst som gäller, och vi undrar givetvis vad du tycker också! Kan du rentav tänka dig att byta bank för att kunna betala smidigt och mobilt? Eller är detta med betaltjänster överdrivet, då det idag är lika enkelt att bara blippa kortet mot terminalen? Berätta vad du tycker!

Läs mer:

Kommentarer
50 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.