Helgdiskussion

Vilken betaltjänst tycker du mest om?

Mobila betaltjänster är supertrendigt just nu, och när Google Pay nu verkar vara på ingång i Sverige finns det snart tre stora att välja mellan. Men vilken vill du helst använda, eller föredrar du kanske kontanter? Skriv och diskutera!

Förra veckan skrev vi om att betaltjänsten Google Pay verkar vara på väg att lanseras i Sverige inom kort. När Google gör entré finns det därmed tre stora mobilaktörer som alla erbjuder svenskar med rätt bank att betala via mobilen.

Både Apple Pay och Samsung Pay är låsta till respektive tillverkares mobiler, medan Google Pay ser ut att bli mer oberoende. Har detta betydelse när du väljer vilken tjänst du ska använda, eller planerar du kanske rentav att använda mer än en tjänst?

Det pågår redan en diskussion i forumet om vilken betaltjänst som gäller, och vi undrar givetvis vad du tycker också! Kan du rentav tänka dig att byta bank för att kunna betala smidigt och mobilt? Eller är detta med betaltjänster överdrivet, då det idag är lika enkelt att bara blippa kortet mot terminalen? Berätta vad du tycker!

Läs mer:

Kommentarer
50 svar

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.