Helgdiskussion

Vilken betaltjänst tycker du mest om?

Mobila betaltjänster är supertrendigt just nu, och när Google Pay nu verkar vara på ingång i Sverige finns det snart tre stora att välja mellan. Men vilken vill du helst använda, eller föredrar du kanske kontanter? Skriv och diskutera!

Förra veckan skrev vi om att betaltjänsten Google Pay verkar vara på väg att lanseras i Sverige inom kort. När Google gör entré finns det därmed tre stora mobilaktörer som alla erbjuder svenskar med rätt bank att betala via mobilen.

Både Apple Pay och Samsung Pay är låsta till respektive tillverkares mobiler, medan Google Pay ser ut att bli mer oberoende. Har detta betydelse när du väljer vilken tjänst du ska använda, eller planerar du kanske rentav att använda mer än en tjänst?

Det pågår redan en diskussion i forumet om vilken betaltjänst som gäller, och vi undrar givetvis vad du tycker också! Kan du rentav tänka dig att byta bank för att kunna betala smidigt och mobilt? Eller är detta med betaltjänster överdrivet, då det idag är lika enkelt att bara blippa kortet mot terminalen? Berätta vad du tycker!

Läs mer:

Kommentarer
50 svar

Näthandelsjätten Amazon har kallat till presskonferens i Stockholm på onsdag – nu kan den länge omtalade svenska etableringen vara här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Det lackar mot jul, och kanske har du fortfarande en del klappar att handla innan du kan slappna av. Här är några tips på ställen att handla från som vi på 99 brukar använda oss av. Innehåller provisionslänkar.

Sony och Samsung har redan presenterat kamerasensorer med 48 megapixel, och nu hakar även Honor och Xiaomi på tåget med extremt högupplösta bildfångare.

Google vill utöka sitt huvudkontor i Mountain View med ett nytt campus, jätten har köpt mer mark och 25 gamla byggnader ska bort för att ge plats åt en liten stad med kontor, butiker och bostäder.

Det har dykt upp ett gäng skyddsfodral av olika slag till Apples Airpods – men trenden i Sydkorea har inget med silikon eller läder att göra, där är det virkade små gulliga figurer som är grejen att stoppa ditt batterifodral i.

Det är hög tid att handla julklappar nu och 99 har sammanställt några av de bästa tipsen när det gäller hårda teknikklappar. Bidra gärna med egna tips i kommentarstråden.