Vad saknar du hos Airpods?

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?

September närmar sig med stormsteg, och med det ett stort event där Apple visar upp nya Iphone-modeller, en ny Apple Watch och säkerligen en hel del annat roligt. Bland annat känns det som att det är hög tid för en uppdaterad version av hörlurarna Airpods.

Tidigare i år cirkulerade rykten om att Apple var på gång med en ny utgåva under 2018 eller 2019, och bilder på ett Airpods-fodral med laddningsindikator dök upp redan förra sommaren när en tidig version av IOS 11 läckte.

Airpods 2 ryktas bland annat bli vattentäta och ha förbättrad trådlös kapacitet, vilket bland annat ska göra det möjligt att åkalla Siri med den välkända frasen "Hej Siri". I dagens modeller krävs som bekant en lätt knackning på hörlurarna för att väcka assistenten.

Det verkar inte särskilt sannolikt att Apple kommer att förändra designen särskilt mycket till nästa modell, men om vi nu får önska fritt; hur skulle du vilja att en ny version av hörlurarna skulle vara? Kanske bättre ljud, och mer tätt åtsittande över öronen? Eller bättre batteritid och fler färger att välja mellan? Eller ett lägre pris bara?

Skriv dina önskemål i kommentarerna och berätta för oss vad du vill se hos Airpods 2, när de väl dyker upp. Vem vet, kanske Apple lyssnar?

Kommentarer
59 svar

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Vi har fått hem Andreas lagom till ett nytt avsnitt av 99podden. Den här veckan om Huawei Mate 20 Pro och Google som nu inför licensavgifter för bland annat Google Play Store inom EU.

Om det vardagliga slitet börjar kännas kämpigt kan robotkompisen Vector underlätta livet med både charm och praktisk assistans.

Tack till Mackan1984 för detta #nyhetstips!

Rykten fortsätter påstå att kommande Ipad Pro-modeller byter Lightning-porten mot USB Type-C, och ska bland annat stöda 4K-video ut till externa skärmar.

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.