Vad saknar du hos Airpods?

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?

September närmar sig med stormsteg, och med det ett stort event där Apple visar upp nya Iphone-modeller, en ny Apple Watch och säkerligen en hel del annat roligt. Bland annat känns det som att det är hög tid för en uppdaterad version av hörlurarna Airpods.

Tidigare i år cirkulerade rykten om att Apple var på gång med en ny utgåva under 2018 eller 2019, och bilder på ett Airpods-fodral med laddningsindikator dök upp redan förra sommaren när en tidig version av IOS 11 läckte.

Airpods 2 ryktas bland annat bli vattentäta och ha förbättrad trådlös kapacitet, vilket bland annat ska göra det möjligt att åkalla Siri med den välkända frasen "Hej Siri". I dagens modeller krävs som bekant en lätt knackning på hörlurarna för att väcka assistenten.

Det verkar inte särskilt sannolikt att Apple kommer att förändra designen särskilt mycket till nästa modell, men om vi nu får önska fritt; hur skulle du vilja att en ny version av hörlurarna skulle vara? Kanske bättre ljud, och mer tätt åtsittande över öronen? Eller bättre batteritid och fler färger att välja mellan? Eller ett lägre pris bara?

Skriv dina önskemål i kommentarerna och berätta för oss vad du vill se hos Airpods 2, när de väl dyker upp. Vem vet, kanske Apple lyssnar?

Kommentarer
45 svar

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.