Vad saknar du hos Airpods?

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?

September närmar sig med stormsteg, och med det ett stort event där Apple visar upp nya Iphone-modeller, en ny Apple Watch och säkerligen en hel del annat roligt. Bland annat känns det som att det är hög tid för en uppdaterad version av hörlurarna Airpods.

Tidigare i år cirkulerade rykten om att Apple var på gång med en ny utgåva under 2018 eller 2019, och bilder på ett Airpods-fodral med laddningsindikator dök upp redan förra sommaren när en tidig version av IOS 11 läckte.

Airpods 2 ryktas bland annat bli vattentäta och ha förbättrad trådlös kapacitet, vilket bland annat ska göra det möjligt att åkalla Siri med den välkända frasen "Hej Siri". I dagens modeller krävs som bekant en lätt knackning på hörlurarna för att väcka assistenten.

Det verkar inte särskilt sannolikt att Apple kommer att förändra designen särskilt mycket till nästa modell, men om vi nu får önska fritt; hur skulle du vilja att en ny version av hörlurarna skulle vara? Kanske bättre ljud, och mer tätt åtsittande över öronen? Eller bättre batteritid och fler färger att välja mellan? Eller ett lägre pris bara?

Skriv dina önskemål i kommentarerna och berätta för oss vad du vill se hos Airpods 2, när de väl dyker upp. Vem vet, kanske Apple lyssnar?

Kommentarer
60 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.