Vad saknar du hos Airpods?

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?

September närmar sig med stormsteg, och med det ett stort event där Apple visar upp nya Iphone-modeller, en ny Apple Watch och säkerligen en hel del annat roligt. Bland annat känns det som att det är hög tid för en uppdaterad version av hörlurarna Airpods.

Tidigare i år cirkulerade rykten om att Apple var på gång med en ny utgåva under 2018 eller 2019, och bilder på ett Airpods-fodral med laddningsindikator dök upp redan förra sommaren när en tidig version av IOS 11 läckte.

Airpods 2 ryktas bland annat bli vattentäta och ha förbättrad trådlös kapacitet, vilket bland annat ska göra det möjligt att åkalla Siri med den välkända frasen "Hej Siri". I dagens modeller krävs som bekant en lätt knackning på hörlurarna för att väcka assistenten.

Det verkar inte särskilt sannolikt att Apple kommer att förändra designen särskilt mycket till nästa modell, men om vi nu får önska fritt; hur skulle du vilja att en ny version av hörlurarna skulle vara? Kanske bättre ljud, och mer tätt åtsittande över öronen? Eller bättre batteritid och fler färger att välja mellan? Eller ett lägre pris bara?

Skriv dina önskemål i kommentarerna och berätta för oss vad du vill se hos Airpods 2, när de väl dyker upp. Vem vet, kanske Apple lyssnar?

Kommentarer
59 svar

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.

UPPDATERAD. Nätjätten Amazon har flaggat för en presskonferens i Stockholm på onsdag. Många hoppas nu att den länge omtalade svenska etableringen är här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!