Pixel 3 kan släppas 4 oktober

Googles mobil Pixel 3 kan släppas 4 oktober, samma datum som Pixel och Pixel 2. Vilka väntar på en ny Pixel?

Två år i rad nu har Google hållit ett lanseringsevent 4 oktober, där telefonerna Pixel (2016) och Pixel 2 (2017) lanserades. Det är alltså inte särskilt förvånvande att samma datum nu verkar bli dagen vi får stifta bekantskap med Pixel 3.

Famebit är Googles plattform för så kallat "branded content", enkelt beskrivet som material i samarbete med utomstående; främst influencers och andra kända profiler. Google har nu lagt upp en annons på Famebit som ger ledtrådar om ett event just 4 oktober.

Bäst att som vanligt ta allt detta med en nypa salt, men att Pixel 3 dyker upp i oktober är de flesta av oss nog inställda på. Google har kanske inte satt världen i brand med sina telefoner ännu, men det är överlag bra produkter, och vi har höga förväntningar på version 3!

Vilka väntar på en ny Pixel?

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
7 svar

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.