Pixel 3 kan släppas 4 oktober

Googles mobil Pixel 3 kan släppas 4 oktober, samma datum som Pixel och Pixel 2. Vilka väntar på en ny Pixel?

Två år i rad nu har Google hållit ett lanseringsevent 4 oktober, där telefonerna Pixel (2016) och Pixel 2 (2017) lanserades. Det är alltså inte särskilt förvånvande att samma datum nu verkar bli dagen vi får stifta bekantskap med Pixel 3.

Famebit är Googles plattform för så kallat "branded content", enkelt beskrivet som material i samarbete med utomstående; främst influencers och andra kända profiler. Google har nu lagt upp en annons på Famebit som ger ledtrådar om ett event just 4 oktober.

Bäst att som vanligt ta allt detta med en nypa salt, men att Pixel 3 dyker upp i oktober är de flesta av oss nog inställda på. Google har kanske inte satt världen i brand med sina telefoner ännu, men det är överlag bra produkter, och vi har höga förväntningar på version 3!

Vilka väntar på en ny Pixel?

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
7 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.