Pixel 3 kan släppas 4 oktober

Googles mobil Pixel 3 kan släppas 4 oktober, samma datum som Pixel och Pixel 2. Vilka väntar på en ny Pixel?

Två år i rad nu har Google hållit ett lanseringsevent 4 oktober, där telefonerna Pixel (2016) och Pixel 2 (2017) lanserades. Det är alltså inte särskilt förvånvande att samma datum nu verkar bli dagen vi får stifta bekantskap med Pixel 3.

Famebit är Googles plattform för så kallat "branded content", enkelt beskrivet som material i samarbete med utomstående; främst influencers och andra kända profiler. Google har nu lagt upp en annons på Famebit som ger ledtrådar om ett event just 4 oktober.

Bäst att som vanligt ta allt detta med en nypa salt, men att Pixel 3 dyker upp i oktober är de flesta av oss nog inställda på. Google har kanske inte satt världen i brand med sina telefoner ännu, men det är överlag bra produkter, och vi har höga förväntningar på version 3!

Vilka väntar på en ny Pixel?

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
7 svar

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Tack till Texmex för detta #nyhetstips!