Pixel 3 kan släppas 4 oktober

Googles mobil Pixel 3 kan släppas 4 oktober, samma datum som Pixel och Pixel 2. Vilka väntar på en ny Pixel?

Två år i rad nu har Google hållit ett lanseringsevent 4 oktober, där telefonerna Pixel (2016) och Pixel 2 (2017) lanserades. Det är alltså inte särskilt förvånvande att samma datum nu verkar bli dagen vi får stifta bekantskap med Pixel 3.

Famebit är Googles plattform för så kallat "branded content", enkelt beskrivet som material i samarbete med utomstående; främst influencers och andra kända profiler. Google har nu lagt upp en annons på Famebit som ger ledtrådar om ett event just 4 oktober.

Bäst att som vanligt ta allt detta med en nypa salt, men att Pixel 3 dyker upp i oktober är de flesta av oss nog inställda på. Google har kanske inte satt världen i brand med sina telefoner ännu, men det är överlag bra produkter, och vi har höga förväntningar på version 3!

Vilka väntar på en ny Pixel?

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
7 svar

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?

Det börjar dyka upp mobiler med hela 10 gigabyte primärminne, men får du något faktisk nytta i den extra mängden minne? Andreas har tittat närmare på frågan.

Apples mobiler som borde lanseras under hösten 2019 sägs få bättre kameror både fram och bak, ny design på insidan och Lightningporten blir troligen kvar, enligt nya uppgifter.

Spotify testar ett enklare gränssnitt anpassat för när du kör bil i Android-appen. Läget kallas Car View och ska automatist gå igång när Spotify känner av en Bluetooth-koppling till en bil.

Den nya tjänsten 3Världen innebär att det nu blir billigare att använda data när du reser utanför de roamingfria EU-länderna.