Påstådda bilder på Pixel 3

Om dessa läckta bilder är sanna får Googles nya telefon Pixel 3 både en flärp, och medföljande USB-hörlurar.

Google lär inte visa upp sina nya Pixel-telefon förrän i oktober, men nya bilder har dykt upp som påstås visa mer eller mindre färdig hårdvara och förpackning.

Om vi ska tro informationen får Pixel 3 och den större Pixel 3 XL en flärp på ovansidan av skärmen, precis som så många andra telefoner det gångna året. Mer anmärkningsvärt är annars att telefonen ser ut att levereras tillsammans med ett par hörlurar, som ansluts med USB Type-C.

Sedan hörlursportar började försvinna har bristen på prisvärda USB-C-hörlurar varit ett problem på Android-sidan, medan Apple löst det hela genom att skicka med sina vita Earpods med Lightning-anslutning. Förra året skickade Google bara en USB-adapter för vanliga hörlurar tillsammans med Pixel 2.

Källa: Android Police

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.