Påstådda bilder på Pixel 3

Om dessa läckta bilder är sanna får Googles nya telefon Pixel 3 både en flärp, och medföljande USB-hörlurar.

Google lär inte visa upp sina nya Pixel-telefon förrän i oktober, men nya bilder har dykt upp som påstås visa mer eller mindre färdig hårdvara och förpackning.

Om vi ska tro informationen får Pixel 3 och den större Pixel 3 XL en flärp på ovansidan av skärmen, precis som så många andra telefoner det gångna året. Mer anmärkningsvärt är annars att telefonen ser ut att levereras tillsammans med ett par hörlurar, som ansluts med USB Type-C.

Sedan hörlursportar började försvinna har bristen på prisvärda USB-C-hörlurar varit ett problem på Android-sidan, medan Apple löst det hela genom att skicka med sina vita Earpods med Lightning-anslutning. Förra året skickade Google bara en USB-adapter för vanliga hörlurar tillsammans med Pixel 2.

Källa: Android Police

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.