Påstådda bilder på Pixel 3

Om dessa läckta bilder är sanna får Googles nya telefon Pixel 3 både en flärp, och medföljande USB-hörlurar.

Google lär inte visa upp sina nya Pixel-telefon förrän i oktober, men nya bilder har dykt upp som påstås visa mer eller mindre färdig hårdvara och förpackning.

Om vi ska tro informationen får Pixel 3 och den större Pixel 3 XL en flärp på ovansidan av skärmen, precis som så många andra telefoner det gångna året. Mer anmärkningsvärt är annars att telefonen ser ut att levereras tillsammans med ett par hörlurar, som ansluts med USB Type-C.

Sedan hörlursportar började försvinna har bristen på prisvärda USB-C-hörlurar varit ett problem på Android-sidan, medan Apple löst det hela genom att skicka med sina vita Earpods med Lightning-anslutning. Förra året skickade Google bara en USB-adapter för vanliga hörlurar tillsammans med Pixel 2.

Källa: Android Police

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.