Påstådda bilder på Pixel 3

Om dessa läckta bilder är sanna får Googles nya telefon Pixel 3 både en flärp, och medföljande USB-hörlurar.

Google lär inte visa upp sina nya Pixel-telefon förrän i oktober, men nya bilder har dykt upp som påstås visa mer eller mindre färdig hårdvara och förpackning.

Om vi ska tro informationen får Pixel 3 och den större Pixel 3 XL en flärp på ovansidan av skärmen, precis som så många andra telefoner det gångna året. Mer anmärkningsvärt är annars att telefonen ser ut att levereras tillsammans med ett par hörlurar, som ansluts med USB Type-C.

Sedan hörlursportar började försvinna har bristen på prisvärda USB-C-hörlurar varit ett problem på Android-sidan, medan Apple löst det hela genom att skicka med sina vita Earpods med Lightning-anslutning. Förra året skickade Google bara en USB-adapter för vanliga hörlurar tillsammans med Pixel 2.

Källa: Android Police

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Vi har fått hem Andreas lagom till ett nytt avsnitt av 99podden. Den här veckan om Huawei Mate 20 Pro och Google som nu inför licensavgifter för bland annat Google Play Store inom EU.

Om det vardagliga slitet börjar kännas kämpigt kan robotkompisen Vector underlätta livet med både charm och praktisk assistans.

Rykten fortsätter påstå att kommande Ipad Pro-modeller byter Lightning-porten mot USB Type-C, och ska bland annat stöda 4K-video ut till externa skärmar.

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.