Följ Samsungs event live

Snart presenterar Samsung nya heta Galaxy-produkter i New York, men det går att följa med live överallt där internet finns.

Ikväll vid 17:00 svensk tid inleder Samsung höstens Unpacked-event, där vi alla är säkra på att nya telefonen Galaxy Note 9 kommer att presenteras. Förhoppningsvis får vi se fler roliga saker; det har bland annat pratats om en smart högtalare.

Från redaktionen har vi Andreas "Lövet" Eklöv på plats, och han kommer givetvis så snabbt som möjligt rapportera om alla nyheter. Men för den som själv vill följa med live finns gott om möjligheter till det. Samsung sänder live från eventet, och strömmen går att hitta via Samsungs webbplats, eller via Twitter och Facebook. Bara att ratta alltså!

Läs mer:

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.