Följ Samsungs event live

Snart presenterar Samsung nya heta Galaxy-produkter i New York, men det går att följa med live överallt där internet finns.

Ikväll vid 17:00 svensk tid inleder Samsung höstens Unpacked-event, där vi alla är säkra på att nya telefonen Galaxy Note 9 kommer att presenteras. Förhoppningsvis får vi se fler roliga saker; det har bland annat pratats om en smart högtalare.

Från redaktionen har vi Andreas "Lövet" Eklöv på plats, och han kommer givetvis så snabbt som möjligt rapportera om alla nyheter. Men för den som själv vill följa med live finns gott om möjligheter till det. Samsung sänder live från eventet, och strömmen går att hitta via Samsungs webbplats, eller via Twitter och Facebook. Bara att ratta alltså!

Läs mer:

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Vi har fått hem Andreas lagom till ett nytt avsnitt av 99podden. Den här veckan om Huawei Mate 20 Pro och Google som nu inför licensavgifter för bland annat Google Play Store inom EU.

Om det vardagliga slitet börjar kännas kämpigt kan robotkompisen Vector underlätta livet med både charm och praktisk assistans.

Rykten fortsätter påstå att kommande Ipad Pro-modeller byter Lightning-porten mot USB Type-C, och ska bland annat stöda 4K-video ut till externa skärmar.

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.