Följ Samsungs event live

Snart presenterar Samsung nya heta Galaxy-produkter i New York, men det går att följa med live överallt där internet finns.

Ikväll vid 17:00 svensk tid inleder Samsung höstens Unpacked-event, där vi alla är säkra på att nya telefonen Galaxy Note 9 kommer att presenteras. Förhoppningsvis får vi se fler roliga saker; det har bland annat pratats om en smart högtalare.

Från redaktionen har vi Andreas "Lövet" Eklöv på plats, och han kommer givetvis så snabbt som möjligt rapportera om alla nyheter. Men för den som själv vill följa med live finns gott om möjligheter till det. Samsung sänder live från eventet, och strömmen går att hitta via Samsungs webbplats, eller via Twitter och Facebook. Bara att ratta alltså!

Läs mer:

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.