Följ Samsungs event live

Snart presenterar Samsung nya heta Galaxy-produkter i New York, men det går att följa med live överallt där internet finns.

Ikväll vid 17:00 svensk tid inleder Samsung höstens Unpacked-event, där vi alla är säkra på att nya telefonen Galaxy Note 9 kommer att presenteras. Förhoppningsvis får vi se fler roliga saker; det har bland annat pratats om en smart högtalare.

Från redaktionen har vi Andreas "Lövet" Eklöv på plats, och han kommer givetvis så snabbt som möjligt rapportera om alla nyheter. Men för den som själv vill följa med live finns gott om möjligheter till det. Samsung sänder live från eventet, och strömmen går att hitta via Samsungs webbplats, eller via Twitter och Facebook. Bara att ratta alltså!

Läs mer:

Näthandelsjätten Amazon har kallat till presskonferens i Stockholm på onsdag – nu kan den länge omtalade svenska etableringen vara här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Det lackar mot jul, och kanske har du fortfarande en del klappar att handla innan du kan slappna av. Här är några tips på ställen att handla från som vi på 99 brukar använda oss av. Innehåller provisionslänkar.

Sony och Samsung har redan presenterat kamerasensorer med 48 megapixel, och nu hakar även Honor och Xiaomi på tåget med extremt högupplösta bildfångare.

Google vill utöka sitt huvudkontor i Mountain View med ett nytt campus, jätten har köpt mer mark och 25 gamla byggnader ska bort för att ge plats åt en liten stad med kontor, butiker och bostäder.

Det har dykt upp ett gäng skyddsfodral av olika slag till Apples Airpods – men trenden i Sydkorea har inget med silikon eller läder att göra, där är det virkade små gulliga figurer som är grejen att stoppa ditt batterifodral i.

Det är hög tid att handla julklappar nu och 99 har sammanställt några av de bästa tipsen när det gäller hårda teknikklappar. Bidra gärna med egna tips i kommentarstråden.