fredagsvideo

Disketter till mobiltelefonen

Varför gör det lätt för sig när det går att göra det svårt? Dagens smarta mobiltelefoner är visserligen bra, men allt blir bättre med disketter.

Den här fredagen vill vi tipsa återigen om den smått legendariska Youtube-profilen LGR som okynneslöst blandar ny och gammal teknik, ofta med utgångspunkt från den gamla goda tidens DOS-baserade pc-spel.

I sin senaste video har LGR bestämt sig för att vad en modern smart mobiltelefon behöver för att verkligen lyfta, det är en gammal hederlig diskett-station.

Trevlig helg!

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.