fredagsvideo

Disketter till mobiltelefonen

Varför gör det lätt för sig när det går att göra det svårt? Dagens smarta mobiltelefoner är visserligen bra, men allt blir bättre med disketter.

Den här fredagen vill vi tipsa återigen om den smått legendariska Youtube-profilen LGR som okynneslöst blandar ny och gammal teknik, ofta med utgångspunkt från den gamla goda tidens DOS-baserade pc-spel.

I sin senaste video har LGR bestämt sig för att vad en modern smart mobiltelefon behöver för att verkligen lyfta, det är en gammal hederlig diskett-station.

Trevlig helg!

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.