Allt nytt från Samsung Unpacked

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Samsung var först ut av de stora teknikjättarna att bränna av höstens mobilnyheter, och under fanan Galaxy Unpacked presenterades både jättetelefonen Galaxy Note 9 och klockan Galaxy Watch. Dessutom bjöd Samsung på en förhandstitt av den smarta högtalaren Galaxy Home med företagets röstassistent Bixby inbyggd. Här är vår sammanställning av de nyheter som Samsung visade upp.

Redaktionens Andreas Eklöv var på plats och tog del av de nya produkterna. Nu är han tryggt hemma igen, men här är hans första intryck av Note 9.

Redan en vecka tidigare avtäckte Samsung också den produktionsinriktade surfplattan Galaxy Tab S4.

Nästa företag som håller hov inför höstsäsongen lär bli Apple, som brukar ha sitt Iphone-event i september. Därefter står Google på tur i oktober där vi väntar oss nya Pixel-telefoner. Vilket företag tror ni kommer ha det mest intressanta utbudet inför julhandeln? Apple, Google eller Samsung?

Kommentarer
11 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.