Allt nytt från Samsung Unpacked

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Samsung var först ut av de stora teknikjättarna att bränna av höstens mobilnyheter, och under fanan Galaxy Unpacked presenterades både jättetelefonen Galaxy Note 9 och klockan Galaxy Watch. Dessutom bjöd Samsung på en förhandstitt av den smarta högtalaren Galaxy Home med företagets röstassistent Bixby inbyggd. Här är vår sammanställning av de nyheter som Samsung visade upp.

Redaktionens Andreas Eklöv var på plats och tog del av de nya produkterna. Nu är han tryggt hemma igen, men här är hans första intryck av Note 9.

Redan en vecka tidigare avtäckte Samsung också den produktionsinriktade surfplattan Galaxy Tab S4.

Nästa företag som håller hov inför höstsäsongen lär bli Apple, som brukar ha sitt Iphone-event i september. Därefter står Google på tur i oktober där vi väntar oss nya Pixel-telefoner. Vilket företag tror ni kommer ha det mest intressanta utbudet inför julhandeln? Apple, Google eller Samsung?

Kommentarer
11 svar

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.