Allt nytt från Samsung Unpacked

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Samsung var först ut av de stora teknikjättarna att bränna av höstens mobilnyheter, och under fanan Galaxy Unpacked presenterades både jättetelefonen Galaxy Note 9 och klockan Galaxy Watch. Dessutom bjöd Samsung på en förhandstitt av den smarta högtalaren Galaxy Home med företagets röstassistent Bixby inbyggd. Här är vår sammanställning av de nyheter som Samsung visade upp.

Redaktionens Andreas Eklöv var på plats och tog del av de nya produkterna. Nu är han tryggt hemma igen, men här är hans första intryck av Note 9.

Redan en vecka tidigare avtäckte Samsung också den produktionsinriktade surfplattan Galaxy Tab S4.

Nästa företag som håller hov inför höstsäsongen lär bli Apple, som brukar ha sitt Iphone-event i september. Därefter står Google på tur i oktober där vi väntar oss nya Pixel-telefoner. Vilket företag tror ni kommer ha det mest intressanta utbudet inför julhandeln? Apple, Google eller Samsung?

Kommentarer
11 svar

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?