Allt nytt från Samsung Unpacked

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Samsung var först ut av de stora teknikjättarna att bränna av höstens mobilnyheter, och under fanan Galaxy Unpacked presenterades både jättetelefonen Galaxy Note 9 och klockan Galaxy Watch. Dessutom bjöd Samsung på en förhandstitt av den smarta högtalaren Galaxy Home med företagets röstassistent Bixby inbyggd. Här är vår sammanställning av de nyheter som Samsung visade upp.

Redaktionens Andreas Eklöv var på plats och tog del av de nya produkterna. Nu är han tryggt hemma igen, men här är hans första intryck av Note 9.

Redan en vecka tidigare avtäckte Samsung också den produktionsinriktade surfplattan Galaxy Tab S4.

Nästa företag som håller hov inför höstsäsongen lär bli Apple, som brukar ha sitt Iphone-event i september. Därefter står Google på tur i oktober där vi väntar oss nya Pixel-telefoner. Vilket företag tror ni kommer ha det mest intressanta utbudet inför julhandeln? Apple, Google eller Samsung?

Kommentarer
11 svar

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.

Apple fortsätter sin marknadsföring av Iphone som kamera, och nu fokuserar företaget på den senaste telefonen Iphone XR.