Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Minsta mobilflärpen någonsin

Flärptrenden för mobiltelefoner ser ut att hålla i sig även nästa säsong, och kinesiska Oppo presenterar nu den minsta flärpen någonsin på sin nya mobil F9.

Kinesiska tillverkaren Oppo är för oss svenskar nog mest kända som bolaget bakom det populära mobilmärket Oneplus. Oppo är enligt den senaste mätningen världens femte största mobiltillverkare och skeppar i runda slängor 30 miljoner mobiler per kvartal.

Oppo har nu presenterat sin nya mobil, i form av modellen F9. Det är inget flaggskepp det är fråga om denna gång, utan en telefon i mellansegmentet, avsett i första hand för marknader i sydostasien och mellanöstern. Det som är uppseendeväckande med luren är dock den i dag mer eller mindre obligatoriska flärpen, som vässats ned till ett litet kameraförsett horn.

Oppo F9 lär alltså knappast dyka upp i Sverige, men flärpdesignen kan mycket väl vara vägledande för nästa års modenyck. Eller kommer flärparna överlag vara fortsatt breda? Är det ens någon som stör sig på flärparna längre?

Källa: The Verge

Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.