Minsta mobilflärpen någonsin

Flärptrenden för mobiltelefoner ser ut att hålla i sig även nästa säsong, och kinesiska Oppo presenterar nu den minsta flärpen någonsin på sin nya mobil F9.

Kinesiska tillverkaren Oppo är för oss svenskar nog mest kända som bolaget bakom det populära mobilmärket Oneplus. Oppo är enligt den senaste mätningen världens femte största mobiltillverkare och skeppar i runda slängor 30 miljoner mobiler per kvartal.

Oppo har nu presenterat sin nya mobil, i form av modellen F9. Det är inget flaggskepp det är fråga om denna gång, utan en telefon i mellansegmentet, avsett i första hand för marknader i sydostasien och mellanöstern. Det som är uppseendeväckande med luren är dock den i dag mer eller mindre obligatoriska flärpen, som vässats ned till ett litet kameraförsett horn.

Oppo F9 lär alltså knappast dyka upp i Sverige, men flärpdesignen kan mycket väl vara vägledande för nästa års modenyck. Eller kommer flärparna överlag vara fortsatt breda? Är det ens någon som stör sig på flärparna längre?

Källa: The Verge

Kommentarer
19 svar

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.

Apple fortsätter sin marknadsföring av Iphone som kamera, och nu fokuserar företaget på den senaste telefonen Iphone XR.

Ikeas efterlängtade smarta rullgardiner kommer allt närmare en lansering, och nu har produkten dykt upp i svenska butikernas datorsystem, med priser.

Dekorera ditt hem med smarta lampor, och få kontroll över belysningen med automatiseringar, förutbestämda scener och kraftfulla röstkommandon. Börja här!

Ännu ett quiz om logotyper, men den här gången svårare. Känner du igen alla nya och gamla loggor?

Apple fick nej till att bygga en butik i Kungsträdgården i Stockholm, men enligt borgarrådet Erik Slottner är bolaget inte intresserade av att öppna butik någon annanstans i staden.