Huawei P20 Pro hyllas av EISA

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

När vi testade mobiltelefonen Huawei P20 Pro hittade vi mycket att gilla, och tilldelade mobilen en av våra utmärkelser. Nu har även organisationen EISA (European Image and Sound Association) tilldelat Huawei ett pris, nämligen "smartphone of the Year".

Lite modigt kan tyckas med tanke på att året inte är slut än, och både Apple och Google väntas komma med nya mobiler under hösten. Vi får hur som helst hålla med om att Huawei P20 Pro är en snygg och läcker pryl.

Överlag har det hittills varit ett riktigt bra år för mobiler, där både P20 Pro och Oneplus 6 uppskattats i vårt testlabb. Tror ni att Iphone och Pixel 3 kan imponera under andra halvlek?

Källa: EISA

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.