Huawei P20 Pro hyllas av EISA

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

När vi testade mobiltelefonen Huawei P20 Pro hittade vi mycket att gilla, och tilldelade mobilen en av våra utmärkelser. Nu har även organisationen EISA (European Image and Sound Association) tilldelat Huawei ett pris, nämligen "smartphone of the Year".

Lite modigt kan tyckas med tanke på att året inte är slut än, och både Apple och Google väntas komma med nya mobiler under hösten. Vi får hur som helst hålla med om att Huawei P20 Pro är en snygg och läcker pryl.

Överlag har det hittills varit ett riktigt bra år för mobiler, där både P20 Pro och Oneplus 6 uppskattats i vårt testlabb. Tror ni att Iphone och Pixel 3 kan imponera under andra halvlek?

Källa: EISA

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Samsungs senaste platta är ett imponerande alternativ till Ipad, men för proffsanvändare dras den tyvärr med några riktigt tråkiga brister.

Den som förlitar sig på Googles smarta prylar i hemmet kan nu koppla samman Home-högtalarna med grupper av ljudenheter i hemmet.

Klockan kan förhandsbeställas den 30 november med stöd för LTE via esim, och enligt källor ska detta finnas tillgängligt när klockan skickas ut till kunderna.

Fotoredigering på IOS-plattformen blir mer avancerat med RAW Power 2.0 som bland annat lägger till seriejusteringar av bilder, så kallad batch-bearbetning.

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.