Huawei P20 Pro hyllas av EISA

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

När vi testade mobiltelefonen Huawei P20 Pro hittade vi mycket att gilla, och tilldelade mobilen en av våra utmärkelser. Nu har även organisationen EISA (European Image and Sound Association) tilldelat Huawei ett pris, nämligen "smartphone of the Year".

Lite modigt kan tyckas med tanke på att året inte är slut än, och både Apple och Google väntas komma med nya mobiler under hösten. Vi får hur som helst hålla med om att Huawei P20 Pro är en snygg och läcker pryl.

Överlag har det hittills varit ett riktigt bra år för mobiler, där både P20 Pro och Oneplus 6 uppskattats i vårt testlabb. Tror ni att Iphone och Pixel 3 kan imponera under andra halvlek?

Källa: EISA

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.