Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

UE Boom 3 och Megaboom 3 lockar med ny design

Efter flera år får UE Boom-serien äntligen en play-knapp. Dessutom ny fräsch design. Säg hej till UE Boom 3 och Megaboom 3. Snart i butiker nära dig.

Ultimate Ears Boom-högtalare satte snabbt ribban för hur tåliga Bluetooth-högtalare ska se ut och låta när de lanserades 2013. Sedan dess har designen i stort sett varit densamma, men det ändras nu.

Företaget visar nu upp Boom 3 och Megaboom 3 (de skippar visst Megaboom 2 för enkelhetens skull) och tillsammans med ny design får vi en "magisk knapp" som bland annat kan spela och pausa musik. Gummilisten kring volymknapparna på sidan är borta för en mer minimalistisk form, och också tyget är nytt och tvåtonat. Köpsugna kan välja mellan fyra färger, svart, röd, blå och lila.

Något som troligen kommer bli mycket uppskattat är den magiska knappen som hamnat på ena kortsidan. Den kan agera spela, pausa, hoppa över-knapp, men gör också något annat fiffigt. Om du håller ned knappen startar högtalaren, kopplar sig till din telefon och börjar spela en av fyra förvalda spellistor från Apple Music eller Deezer. Allt i en knapptryckning. Genom att trycka och hålla ned knappen igen byter högtalaren till nästa förinställda spellista. Tjänster som Spotify och Pandora fungerar inte än, men UE säger att de arbetar på att lägga till fler.

Båda modellerna är likt sina föregångare IP67-klassade, men kan nu också flyta i vatten. Boom3 har upp till 15 timmars batteritid medan Megaboom 3 har upp till 20 timmar. USB-porten har nu flyttat till sidan av högtalarna så du kan ladda och lyssna samtidigt, men du kan också investera i en trådlös laddare om du vill göra det ännu enklare för dig.

UE Boom 3 kommer att kosta 1 499 kronor och Megaboom 3 1 999 kronor när de båda dyker upp i butiker under första halvan av september.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.