Så här kan nya Ipad Pro se ut

Apple kan ha en ny Ipad Pro redo redan till nästa veckas event enligt ryktescirkusen. Nya renderingar visar en enhet med tunnare skärmkanter, raka kanter och Iphone-liknande antenndesign.

De flesta rykten verkar eniga om att Apple planerar att uppdatera Ipad Pro-familjen innan årets slut. Kanske är det dags redan nästa vecka, men det är också möjligt att det blir ett till event i oktober. Snacket på stan är att Apple kommer släppa två nya modeller, en 11 tum och en 12,9 tum.

Vad som återstår att se är hur dessa proffs-plattor kommer att se ut. Nu har det dykt upp renderingar som försöker svara på det baserat på skisser, ritningar och annat som läckt ut från leverantörsleden i Asien. Renderingarna är gjorda i samarbete mellan Onleak och Mysmartprice.

Raka kanter

Renderingarna visar att Ipad Pro-familjen får tunnare kanter som är jämna runt om. Face ID-sensorer och den främre kameran verkar dock rymmas i överkant utan någon flärp. Det tycks också som att Apple byter bort de rundade kanterna mot raka sådana (tänk Iphone 4 fram till Iphone 5S). Det ser också ut som att Ipad Pro-familjen får liknande antennlinjer som Iphone.

Nuvarande Ipad Pro har en enda antennlinje som börjar en bit in från det övre vänstra hörnet, går ner och mot höger och sedan upp igen en bit från det högra hörnet. Renderingen nu visar antennlinjer både upp och nere likt hur det ser ut på exemplevis Iphone 7.

Smart Connector flyttar

Enligt renderingarna flyttar Apples egna Smart Connector från ena långsidan till baksidan långt ner. En del rykten gör gällande att Apple planerar för ett nytt Smart Keyboard med skärmen i horisontellt läge. Kanske för att Face ID ska fungera, men det pratas också om att andra generationens Face ID kan läsa av ansikten med skärmen i både horisontellt och vertikalt läge.

Något annat som också flyttar är simkortshållaren som enligt de här bilderna hamnar mitt på ena långsidan.

Den 12 september är det dags för Apple-event. Om det blir några nya Ipad Pro-modeller återstår att se. Varmt välkomna till 99.se på onsdagkväll, vi kommer att livebevaka vad som händer.

Källa: Mysmartprice

Kommentarer
9 svar

Med hjälp av ett tangentbord till din Ipad kan du öka på produktiviteten med ett gäng kortkommandon. Låt 99 guida dig rätt bland tangentkombinationerna.

Under våren lär Samsungs nästa flaggskepp lanseras, och denna gång ryktas paradnumren bli selfie-kamera i skärmen och tre kameramoduler på baksidan.

Apples högtalare Homepod har ännu inte lanserats officiellt i Sverige, men den går att köpa på flera ställen och har redan charmat många 99-medlemmar. Har du själv köpt en Homepod? Delta i diskussionen här i forumet!

Världens fjärde största mobiltillverkare lanserar nu i Sverige som ett trots mot allt högre prislappar på mobilmarknaden.

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Nu är det dags att utse de absolut bästa teknikprylarna från 2018, och det är vi på 99 som avgör genom att nominera och rösta. Det börjar direkt, så var med du också! Det finns också chans att vinna fina priser.