Så här kan nya Ipad Pro se ut

Apple kan ha en ny Ipad Pro redo redan till nästa veckas event enligt ryktescirkusen. Nya renderingar visar en enhet med tunnare skärmkanter, raka kanter och Iphone-liknande antenndesign.

De flesta rykten verkar eniga om att Apple planerar att uppdatera Ipad Pro-familjen innan årets slut. Kanske är det dags redan nästa vecka, men det är också möjligt att det blir ett till event i oktober. Snacket på stan är att Apple kommer släppa två nya modeller, en 11 tum och en 12,9 tum.

Vad som återstår att se är hur dessa proffs-plattor kommer att se ut. Nu har det dykt upp renderingar som försöker svara på det baserat på skisser, ritningar och annat som läckt ut från leverantörsleden i Asien. Renderingarna är gjorda i samarbete mellan Onleak och Mysmartprice.

Raka kanter

Renderingarna visar att Ipad Pro-familjen får tunnare kanter som är jämna runt om. Face ID-sensorer och den främre kameran verkar dock rymmas i överkant utan någon flärp. Det tycks också som att Apple byter bort de rundade kanterna mot raka sådana (tänk Iphone 4 fram till Iphone 5S). Det ser också ut som att Ipad Pro-familjen får liknande antennlinjer som Iphone.

Nuvarande Ipad Pro har en enda antennlinje som börjar en bit in från det övre vänstra hörnet, går ner och mot höger och sedan upp igen en bit från det högra hörnet. Renderingen nu visar antennlinjer både upp och nere likt hur det ser ut på exemplevis Iphone 7.

Smart Connector flyttar

Enligt renderingarna flyttar Apples egna Smart Connector från ena långsidan till baksidan långt ner. En del rykten gör gällande att Apple planerar för ett nytt Smart Keyboard med skärmen i horisontellt läge. Kanske för att Face ID ska fungera, men det pratas också om att andra generationens Face ID kan läsa av ansikten med skärmen i både horisontellt och vertikalt läge.

Något annat som också flyttar är simkortshållaren som enligt de här bilderna hamnar mitt på ena långsidan.

Den 12 september är det dags för Apple-event. Om det blir några nya Ipad Pro-modeller återstår att se. Varmt välkomna till 99.se på onsdagkväll, vi kommer att livebevaka vad som händer.

Källa: Mysmartprice

Kommentarer
9 svar

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.