Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Airpods – hur kan de bli bättre?

Apples Airpods verkar få beröm var man än vänder sig. Nu när nästa generation kan vara på gång passar vi på att utvärdera lurarna vi haft sedan säljstarten 2016 och listar dessutom vad vi hoppas Apple fixar till till nästa modell.

Vi fick ett par Airpods i december 2016 och flera på redaktionen har testat dem i omgångar. På sistone är det jag som använt dem flitigast. Airpods må se lite udda ut, men de här helt trådlösa Bluetooth-lurarna får i princip idel lovord från användarna.

Mycket beror nog på superkrafterna de hämtar från specialkretsen Apple kallar W1 tillsammans med deras förmåga att synkronisera dina enheter via Icloud. Som Jakob skrev i en artikel kort efter säljstarten "det är smidigheten som gör det" .

I forumet finns en i allra högsta grad levande tråd om Airpods med den härliga inledningen: AirPods är underbara - Jag hade fel.... Från den och tråden som den här artikeln hänger samman med finns det flera åsikter om vad som gör Airpods riktigt bra. Dessutom finns det en hel del önskemål inför andra generationen som kanske visas upp redan nästa vecka tillsammans med nya telefoner och en ny Apple Watch. Vi hoppas åtminstone på det!

Därför gillar vi Airpods

Trådlösa på riktigt
Bra batteritid med fodralet
Bra mikrofoner = hög samtalskvalitet
Prata med Siri
Sitter förvånansvärt bra utan att vara in-ear

Vad kan bli bättre?

Trådlös laddning
Aktiv brusreducering
In-ear-modell
Over-ear-modell
Hej Siri-stöd
Allmänna förbättringar med W2-krets

För att summera lite grann kan jag konstatera att det här är en av Apples mest lyckade produkter någonsin, inte bara för att jag tycker det, utan också utifrån hur nöjda andra användare är. Med sitt ekosystem och Icloud i botten kan Apple ge en fantastisk användarupplevelse och det är för det mesta helt krångelfritt.

Kommentarer
60 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.