Full koll på företagens logotyper här på 99

Förra veckan ställde vi tio frågor om logotyper och vilka som använder dem. Det visade sig att vara alldeles för lätt – eller så har vi bara full koll här på 99.

Förra veckan ställde vi tio bildfrågor om logotyper. Vilket företag eller tjänst använder den här och så vidare. Det visade sig vara plättlätt för oss här på 99. Hela 815 personer svarade på alla frågorna och majoriteten hade 10 av 10 eller i alla fall 9 av 10 rätt.

Logotyperna valdes från den del av tekniksfären som 99 gillar att röra sig i och hade med tillverkare, olika tjänster och också lite från det smarta hemmet. Av de företag som kom med är Apple mest välkänt och Smartthings minst.

Topplista – mest välkända logotyper (andel rätt svar)

  1. Apple (99,9%)

  2. Spotify (99,8%)

  3. Facebook (99,4%)

  4. Microsoft (98,5%)

  5. Youtube, Dropbox, Netflix (98%)

  6. Huawei 95%)

  7. Amazon Alexa (56,6%)

  8. Smartthings (55,3%)

Missade du förra veckans quiz så kan du göra det här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Samsungs senaste platta är ett imponerande alternativ till Ipad, men för proffsanvändare dras den tyvärr med några riktigt tråkiga brister.

Den som förlitar sig på Googles smarta prylar i hemmet kan nu koppla samman Home-högtalarna med grupper av ljudenheter i hemmet.

Klockan kan förhandsbeställas den 30 november med stöd för LTE via esim, och enligt källor ska detta finnas tillgängligt när klockan skickas ut till kunderna.

Fotoredigering på IOS-plattformen blir mer avancerat med RAW Power 2.0 som bland annat lägger till seriejusteringar av bilder, så kallad batch-bearbetning.

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.