Full koll på företagens logotyper här på 99

Förra veckan ställde vi tio frågor om logotyper och vilka som använder dem. Det visade sig att vara alldeles för lätt – eller så har vi bara full koll här på 99.

Förra veckan ställde vi tio bildfrågor om logotyper. Vilket företag eller tjänst använder den här och så vidare. Det visade sig vara plättlätt för oss här på 99. Hela 815 personer svarade på alla frågorna och majoriteten hade 10 av 10 eller i alla fall 9 av 10 rätt.

Logotyperna valdes från den del av tekniksfären som 99 gillar att röra sig i och hade med tillverkare, olika tjänster och också lite från det smarta hemmet. Av de företag som kom med är Apple mest välkänt och Smartthings minst.

Topplista – mest välkända logotyper (andel rätt svar)

  1. Apple (99,9%)

  2. Spotify (99,8%)

  3. Facebook (99,4%)

  4. Microsoft (98,5%)

  5. Youtube, Dropbox, Netflix (98%)

  6. Huawei 95%)

  7. Amazon Alexa (56,6%)

  8. Smartthings (55,3%)

Missade du förra veckans quiz så kan du göra det här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.