Allt Ida packar till Apples event

Imorgon bär det av till Kalifornien och ett visst event som vi ser fram emot mycket. Dags att spana in Idas "teknikväska", vad tar hon med sig?

Denna artikel innehåller provisionslänkar. Det är ett sätt för oss på 99 att få intäkter. Stöd oss gärna genom att använda länkarna om någon av produkterna lockar dig till köp.

Så här inför resan är det nästan fullt fokus på packningen. Det är jobbigt att befinna sig på en andra sidan jorden och upptäcka att man glömt något viktigt. Kanske så viktigt att man måste lägga värdefull tid på att försöka köpa sladden eller laddaren som saknas för onödiga pengar.

Jag ska snart sätta mig på ett flyg till San Francisco och spendera ett par troligen hektiska dagar med att bevaka Apples september-event. Innan jag åker tänkte jag visa upp vad jag packar med i teknikväg. Resten är ganska ointressant, tandborste och kläder typ.

Väskan och prylarna

Jag brukar försöka få med mig det viktigaste i handbagaget, på så vis klarar jag mig om det incheckade bagaget av någon anledning inte kommer fram samtidigt som jag. Det betyder att teknikprylarna jag måste ha för att bevaka eventet måste med där och en del, men kanske inte alla sladdar.

För den här resan provar jag min alldeles nya väska från Littlephant. Det är en så kallad Messenger-väska med en hel del bra fack för att kunna dela upp allt lite. I den stoppar jag utöver pass och betalmedel också:

I väskan jag checkar in kommer jag packa ned

Kommentarer
5 svar

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.