Allt Ida packar till Apples event

Imorgon bär det av till Kalifornien och ett visst event som vi ser fram emot mycket. Dags att spana in Idas "teknikväska", vad tar hon med sig?

Denna artikel innehåller provisionslänkar. Det är ett sätt för oss på 99 att få intäkter. Stöd oss gärna genom att använda länkarna om någon av produkterna lockar dig till köp.

Så här inför resan är det nästan fullt fokus på packningen. Det är jobbigt att befinna sig på en andra sidan jorden och upptäcka att man glömt något viktigt. Kanske så viktigt att man måste lägga värdefull tid på att försöka köpa sladden eller laddaren som saknas för onödiga pengar.

Jag ska snart sätta mig på ett flyg till San Francisco och spendera ett par troligen hektiska dagar med att bevaka Apples september-event. Innan jag åker tänkte jag visa upp vad jag packar med i teknikväg. Resten är ganska ointressant, tandborste och kläder typ.

Väskan och prylarna

Jag brukar försöka få med mig det viktigaste i handbagaget, på så vis klarar jag mig om det incheckade bagaget av någon anledning inte kommer fram samtidigt som jag. Det betyder att teknikprylarna jag måste ha för att bevaka eventet måste med där och en del, men kanske inte alla sladdar.

För den här resan provar jag min alldeles nya väska från Littlephant. Det är en så kallad Messenger-väska med en hel del bra fack för att kunna dela upp allt lite. I den stoppar jag utöver pass och betalmedel också:

I väskan jag checkar in kommer jag packa ned

Kommentarer
5 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.