Allt Ida packar till Apples event

Imorgon bär det av till Kalifornien och ett visst event som vi ser fram emot mycket. Dags att spana in Idas "teknikväska", vad tar hon med sig?

Denna artikel innehåller provisionslänkar. Det är ett sätt för oss på 99 att få intäkter. Stöd oss gärna genom att använda länkarna om någon av produkterna lockar dig till köp.

Så här inför resan är det nästan fullt fokus på packningen. Det är jobbigt att befinna sig på en andra sidan jorden och upptäcka att man glömt något viktigt. Kanske så viktigt att man måste lägga värdefull tid på att försöka köpa sladden eller laddaren som saknas för onödiga pengar.

Jag ska snart sätta mig på ett flyg till San Francisco och spendera ett par troligen hektiska dagar med att bevaka Apples september-event. Innan jag åker tänkte jag visa upp vad jag packar med i teknikväg. Resten är ganska ointressant, tandborste och kläder typ.

Väskan och prylarna

Jag brukar försöka få med mig det viktigaste i handbagaget, på så vis klarar jag mig om det incheckade bagaget av någon anledning inte kommer fram samtidigt som jag. Det betyder att teknikprylarna jag måste ha för att bevaka eventet måste med där och en del, men kanske inte alla sladdar.

För den här resan provar jag min alldeles nya väska från Littlephant. Det är en så kallad Messenger-väska med en hel del bra fack för att kunna dela upp allt lite. I den stoppar jag utöver pass och betalmedel också:

I väskan jag checkar in kommer jag packa ned

Kommentarer
5 svar

Samsungs senaste platta är ett imponerande alternativ till Ipad, men för proffsanvändare dras den tyvärr med några riktigt tråkiga brister.

Den som förlitar sig på Googles smarta prylar i hemmet kan nu koppla samman Home-högtalarna med grupper av ljudenheter i hemmet.

Klockan kan förhandsbeställas den 30 november med stöd för LTE via esim, och enligt källor ska detta finnas tillgängligt när klockan skickas ut till kunderna.

Fotoredigering på IOS-plattformen blir mer avancerat med RAW Power 2.0 som bland annat lägger till seriejusteringar av bilder, så kallad batch-bearbetning.

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.