Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Allt Ida packar till Apples event

Imorgon bär det av till Kalifornien och ett visst event som vi ser fram emot mycket. Dags att spana in Idas "teknikväska", vad tar hon med sig?

Denna artikel innehåller provisionslänkar. Det är ett sätt för oss på 99 att få intäkter. Stöd oss gärna genom att använda länkarna om någon av produkterna lockar dig till köp.

Så här inför resan är det nästan fullt fokus på packningen. Det är jobbigt att befinna sig på en andra sidan jorden och upptäcka att man glömt något viktigt. Kanske så viktigt att man måste lägga värdefull tid på att försöka köpa sladden eller laddaren som saknas för onödiga pengar.

Jag ska snart sätta mig på ett flyg till San Francisco och spendera ett par troligen hektiska dagar med att bevaka Apples september-event. Innan jag åker tänkte jag visa upp vad jag packar med i teknikväg. Resten är ganska ointressant, tandborste och kläder typ.

Väskan och prylarna

Jag brukar försöka få med mig det viktigaste i handbagaget, på så vis klarar jag mig om det incheckade bagaget av någon anledning inte kommer fram samtidigt som jag. Det betyder att teknikprylarna jag måste ha för att bevaka eventet måste med där och en del, men kanske inte alla sladdar.

För den här resan provar jag min alldeles nya väska från Littlephant. Det är en så kallad Messenger-väska med en hel del bra fack för att kunna dela upp allt lite. I den stoppar jag utöver pass och betalmedel också:

I väskan jag checkar in kommer jag packa ned

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.