Google bjuder till event 9 oktober

Google skickar ut inbjudningar till ett lanseringsevent den 9 oktober, där nya Pixel-telefoner väntas. Men finns det några överraskningar kvar efter alla läckor?

Google har nu bekräftat datumet för sitt oktober-event, och precis som många rykten hävdade blir det 9 oktober som sökjätten presenterar nya produkter från New York. Framförallt väntas Google presentera två nya mobiler i Pixel-familjen, nämligen Pixel 3 och den större Pixel 3 XL.

Frågan är dock om det finns särskilt många överraskningar kvar att avslöja 9 oktober, eftersom en hel del detaljer samt bilder på Pixel 3 redan har läckt ut.

Båda modellerna av Pixel 3 väntas få en smärre designuppdatering jämfört med förra årets modeller, inklusive flärpar på ovansidan av bildskärmen. Stöd för trådlös laddning väntas också, samt förbättrade kameror.

Vi hoppas självklart att det inte bara blir telefoner, utan att Google precis som förra året visar lite andra kul prylar. Förra året släpptes exempelvis både Google Home Mini och Google Home Max, samt den bärbara datorn Pixelbook och hörlurarna Pixel Buds. Ett spännande rykte från Cnet tyder på att Google i år kanske kommer visa upp en ny Chrome OS-baserad surfplatta.

99 kommer givetvis att följa eventet, och rapporterna om roligheterna!

Kommentarer
5 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.