Google bjuder till event 9 oktober

Google skickar ut inbjudningar till ett lanseringsevent den 9 oktober, där nya Pixel-telefoner väntas. Men finns det några överraskningar kvar efter alla läckor?

Google har nu bekräftat datumet för sitt oktober-event, och precis som många rykten hävdade blir det 9 oktober som sökjätten presenterar nya produkter från New York. Framförallt väntas Google presentera två nya mobiler i Pixel-familjen, nämligen Pixel 3 och den större Pixel 3 XL.

Frågan är dock om det finns särskilt många överraskningar kvar att avslöja 9 oktober, eftersom en hel del detaljer samt bilder på Pixel 3 redan har läckt ut.

Båda modellerna av Pixel 3 väntas få en smärre designuppdatering jämfört med förra årets modeller, inklusive flärpar på ovansidan av bildskärmen. Stöd för trådlös laddning väntas också, samt förbättrade kameror.

Vi hoppas självklart att det inte bara blir telefoner, utan att Google precis som förra året visar lite andra kul prylar. Förra året släpptes exempelvis både Google Home Mini och Google Home Max, samt den bärbara datorn Pixelbook och hörlurarna Pixel Buds. Ett spännande rykte från Cnet tyder på att Google i år kanske kommer visa upp en ny Chrome OS-baserad surfplatta.

99 kommer givetvis att följa eventet, och rapporterna om roligheterna!

Kommentarer
5 svar

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.