Google bjuder till event 9 oktober

Google skickar ut inbjudningar till ett lanseringsevent den 9 oktober, där nya Pixel-telefoner väntas. Men finns det några överraskningar kvar efter alla läckor?

Google har nu bekräftat datumet för sitt oktober-event, och precis som många rykten hävdade blir det 9 oktober som sökjätten presenterar nya produkter från New York. Framförallt väntas Google presentera två nya mobiler i Pixel-familjen, nämligen Pixel 3 och den större Pixel 3 XL.

Frågan är dock om det finns särskilt många överraskningar kvar att avslöja 9 oktober, eftersom en hel del detaljer samt bilder på Pixel 3 redan har läckt ut.

Båda modellerna av Pixel 3 väntas få en smärre designuppdatering jämfört med förra årets modeller, inklusive flärpar på ovansidan av bildskärmen. Stöd för trådlös laddning väntas också, samt förbättrade kameror.

Vi hoppas självklart att det inte bara blir telefoner, utan att Google precis som förra året visar lite andra kul prylar. Förra året släpptes exempelvis både Google Home Mini och Google Home Max, samt den bärbara datorn Pixelbook och hörlurarna Pixel Buds. Ett spännande rykte från Cnet tyder på att Google i år kanske kommer visa upp en ny Chrome OS-baserad surfplatta.

99 kommer givetvis att följa eventet, och rapporterna om roligheterna!

Kommentarer
5 svar

Samsungs senaste platta är ett imponerande alternativ till Ipad, men för proffsanvändare dras den tyvärr med några riktigt tråkiga brister.

Den som förlitar sig på Googles smarta prylar i hemmet kan nu koppla samman Home-högtalarna med grupper av ljudenheter i hemmet.

Klockan kan förhandsbeställas den 30 november med stöd för LTE via esim, och enligt källor ska detta finnas tillgängligt när klockan skickas ut till kunderna.

Fotoredigering på IOS-plattformen blir mer avancerat med RAW Power 2.0 som bland annat lägger till seriejusteringar av bilder, så kallad batch-bearbetning.

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.