Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google bjuder till event 9 oktober

Google skickar ut inbjudningar till ett lanseringsevent den 9 oktober, där nya Pixel-telefoner väntas. Men finns det några överraskningar kvar efter alla läckor?

Google har nu bekräftat datumet för sitt oktober-event, och precis som många rykten hävdade blir det 9 oktober som sökjätten presenterar nya produkter från New York. Framförallt väntas Google presentera två nya mobiler i Pixel-familjen, nämligen Pixel 3 och den större Pixel 3 XL.

Frågan är dock om det finns särskilt många överraskningar kvar att avslöja 9 oktober, eftersom en hel del detaljer samt bilder på Pixel 3 redan har läckt ut.

Båda modellerna av Pixel 3 väntas få en smärre designuppdatering jämfört med förra årets modeller, inklusive flärpar på ovansidan av bildskärmen. Stöd för trådlös laddning väntas också, samt förbättrade kameror.

Vi hoppas självklart att det inte bara blir telefoner, utan att Google precis som förra året visar lite andra kul prylar. Förra året släpptes exempelvis både Google Home Mini och Google Home Max, samt den bärbara datorn Pixelbook och hörlurarna Pixel Buds. Ett spännande rykte från Cnet tyder på att Google i år kanske kommer visa upp en ny Chrome OS-baserad surfplatta.

99 kommer givetvis att följa eventet, och rapporterna om roligheterna!

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.