Kolla in var Ida kommer att vara nästa vecka

Ida åker till Cupertino och Apple Park nästa vecka. Som fredagsvideo passar vi därför på att bjuda på en video som visar hur det ser ut på Apples nybyggda huvudkontor nu.

För flera år sedan var jag och Jakob i Cupertino och kollade runt lite utanför Apple dåvarande huvudkvarter. Sedan dess har Apple byggt ett nytt enormt kontor de kallar för Apple Park – och nästa vecka får jag se hur det ser ut där med egna ögon.

Med den här fredagsvideon bjuder vi på en filmsnutt som visar hur det såg ut där tidigare i veckan. I videon syns Steve Jobs Theatre där Apple på onsdag nästa vecka släpper in inbjudna gäster för att lansera nya produkter. Alltihop kommer dessutom att livesändas så att också alla som inte fått en inbjudan får en chans att se.

Det kommer självklart att hända en hel del här på 99 nästa vecka. Hoppas ni hänger med oss!

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.