Kolla in var Ida kommer att vara nästa vecka

Ida åker till Cupertino och Apple Park nästa vecka. Som fredagsvideo passar vi därför på att bjuda på en video som visar hur det ser ut på Apples nybyggda huvudkontor nu.

För flera år sedan var jag och Jakob i Cupertino och kollade runt lite utanför Apple dåvarande huvudkvarter. Sedan dess har Apple byggt ett nytt enormt kontor de kallar för Apple Park – och nästa vecka får jag se hur det ser ut där med egna ögon.

Med den här fredagsvideon bjuder vi på en filmsnutt som visar hur det såg ut där tidigare i veckan. I videon syns Steve Jobs Theatre där Apple på onsdag nästa vecka släpper in inbjudna gäster för att lansera nya produkter. Alltihop kommer dessutom att livesändas så att också alla som inte fått en inbjudan får en chans att se.

Det kommer självklart att hända en hel del här på 99 nästa vecka. Hoppas ni hänger med oss!

Samsungs senaste platta är ett imponerande alternativ till Ipad, men för proffsanvändare dras den tyvärr med några riktigt tråkiga brister.

Den som förlitar sig på Googles smarta prylar i hemmet kan nu koppla samman Home-högtalarna med grupper av ljudenheter i hemmet.

Klockan kan förhandsbeställas den 30 november med stöd för LTE via esim, och enligt källor ska detta finnas tillgängligt när klockan skickas ut till kunderna.

Fotoredigering på IOS-plattformen blir mer avancerat med RAW Power 2.0 som bland annat lägger till seriejusteringar av bilder, så kallad batch-bearbetning.

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.