Kolla in var Ida kommer att vara nästa vecka

Ida åker till Cupertino och Apple Park nästa vecka. Som fredagsvideo passar vi därför på att bjuda på en video som visar hur det ser ut på Apples nybyggda huvudkontor nu.

För flera år sedan var jag och Jakob i Cupertino och kollade runt lite utanför Apple dåvarande huvudkvarter. Sedan dess har Apple byggt ett nytt enormt kontor de kallar för Apple Park – och nästa vecka får jag se hur det ser ut där med egna ögon.

Med den här fredagsvideon bjuder vi på en filmsnutt som visar hur det såg ut där tidigare i veckan. I videon syns Steve Jobs Theatre där Apple på onsdag nästa vecka släpper in inbjudna gäster för att lansera nya produkter. Alltihop kommer dessutom att livesändas så att också alla som inte fått en inbjudan får en chans att se.

Det kommer självklart att hända en hel del här på 99 nästa vecka. Hoppas ni hänger med oss!

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.