September Event 2018

Fira Apple-party med oss på 99

På onsdag är det dags för årets stora Apple-händelse för alla oss som gillar Iphone. Ida kommer att vara på plats i Cupertino för eventet, och från 99-studion i Stockholm sänder Jakob live tillsammans med en gäst. Vi hoppas ni vill följa med oss via internet!

Sommartorkan är över, och nu är hösten officiellt här, vilket markeras med årets stora Apple-event där både nya telefoner och en ny klocka kommer att presenteras! Hela året har det cirkulerat rykten och förhandsuppgifter runt nästa Iphone, nämligen uppföljaren till monstret Iphone X. Eller uppföljarna snarare, för inte mindre än tre X-inspirerade modeller väntas det bli den här gången.

Apple Watch väntas också få en ny utgåva, och om läckta produktbilder och uppgifter är något att gå på kommer årets modell verkligen vara ett stort steg framåt för oss Apple Watch-fans, med bättre prestanda och större skärm.

Kolla på eventet tillsammans med oss

Som vanligt kommer vi på 99 att följa eventet live, och det vill vi såklart göra tillsammans med er läsare. Ratta in oss på Youtube klockan 18:00 på onsdag 12 september, för då kör vi igång med försnacket och räknar ner till eventet som börjar klockan 19.

Den här gången skickar vi Ida raka spåret till Cupertino för att vara med på eventet på plats, och kvar i Sverige blir Jakob som leder livesändningen tillsammans med en gäst. Vi avslöjar inte vem det är, men det kommer vara ett gammalt bekant ansikte för de som hängt på 99 de senaste två åren.

Vi hoppas att du vill titta på Apple-eventet tillsammans med oss, och chatta med oss via Youtube där sändningen kommer ske. Där hittar du också chatten.

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.