September Event 2018

Fira Apple-party med oss på 99

På onsdag är det dags för årets stora Apple-händelse för alla oss som gillar Iphone. Ida kommer att vara på plats i Cupertino för eventet, och från 99-studion i Stockholm sänder Jakob live tillsammans med en gäst. Vi hoppas ni vill följa med oss via internet!

Sommartorkan är över, och nu är hösten officiellt här, vilket markeras med årets stora Apple-event där både nya telefoner och en ny klocka kommer att presenteras! Hela året har det cirkulerat rykten och förhandsuppgifter runt nästa Iphone, nämligen uppföljaren till monstret Iphone X. Eller uppföljarna snarare, för inte mindre än tre X-inspirerade modeller väntas det bli den här gången.

Apple Watch väntas också få en ny utgåva, och om läckta produktbilder och uppgifter är något att gå på kommer årets modell verkligen vara ett stort steg framåt för oss Apple Watch-fans, med bättre prestanda och större skärm.

Kolla på eventet tillsammans med oss

Som vanligt kommer vi på 99 att följa eventet live, och det vill vi såklart göra tillsammans med er läsare. Ratta in oss på Youtube klockan 18:00 på onsdag 12 september, för då kör vi igång med försnacket och räknar ner till eventet som börjar klockan 19.

Den här gången skickar vi Ida raka spåret till Cupertino för att vara med på eventet på plats, och kvar i Sverige blir Jakob som leder livesändningen tillsammans med en gäst. Vi avslöjar inte vem det är, men det kommer vara ett gammalt bekant ansikte för de som hängt på 99 de senaste två åren.

Vi hoppas att du vill titta på Apple-eventet tillsammans med oss, och chatta med oss via Youtube där sändningen kommer ske. Där hittar du också chatten.

Samsungs senaste platta är ett imponerande alternativ till Ipad, men för proffsanvändare dras den tyvärr med några riktigt tråkiga brister.

Den som förlitar sig på Googles smarta prylar i hemmet kan nu koppla samman Home-högtalarna med grupper av ljudenheter i hemmet.

Klockan kan förhandsbeställas den 30 november med stöd för LTE via esim, och enligt källor ska detta finnas tillgängligt när klockan skickas ut till kunderna.

Fotoredigering på IOS-plattformen blir mer avancerat med RAW Power 2.0 som bland annat lägger till seriejusteringar av bilder, så kallad batch-bearbetning.

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.