September Event 2018

Fira Apple-party med oss på 99

På onsdag är det dags för årets stora Apple-händelse för alla oss som gillar Iphone. Ida kommer att vara på plats i Cupertino för eventet, och från 99-studion i Stockholm sänder Jakob live tillsammans med en gäst. Vi hoppas ni vill följa med oss via internet!

Sommartorkan är över, och nu är hösten officiellt här, vilket markeras med årets stora Apple-event där både nya telefoner och en ny klocka kommer att presenteras! Hela året har det cirkulerat rykten och förhandsuppgifter runt nästa Iphone, nämligen uppföljaren till monstret Iphone X. Eller uppföljarna snarare, för inte mindre än tre X-inspirerade modeller väntas det bli den här gången.

Apple Watch väntas också få en ny utgåva, och om läckta produktbilder och uppgifter är något att gå på kommer årets modell verkligen vara ett stort steg framåt för oss Apple Watch-fans, med bättre prestanda och större skärm.

Kolla på eventet tillsammans med oss

Som vanligt kommer vi på 99 att följa eventet live, och det vill vi såklart göra tillsammans med er läsare. Ratta in oss på Youtube klockan 18:00 på onsdag 12 september, för då kör vi igång med försnacket och räknar ner till eventet som börjar klockan 19.

Den här gången skickar vi Ida raka spåret till Cupertino för att vara med på eventet på plats, och kvar i Sverige blir Jakob som leder livesändningen tillsammans med en gäst. Vi avslöjar inte vem det är, men det kommer vara ett gammalt bekant ansikte för de som hängt på 99 de senaste två åren.

Vi hoppas att du vill titta på Apple-eventet tillsammans med oss, och chatta med oss via Youtube där sändningen kommer ske. Där hittar du också chatten.

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.