Microsoft bjuder till event 2 oktober

Oktober blir en lanseringtät månad, för nu annonserar även Microsoft ett mediaevent. 2 oktober i New York är det som gäller, men förvänta er ingen Surface Phone.

På onsdag håller Apple event, och alldeles nyligen annonserade Google sitt den 9 oktober. Nu följer Microsoft upp med ett event däremellan, 2 oktober kommer Redmond-företaget att visa upp nyheter.

Särdeles spännande rykten har det dock inte cirkulerat kring vad Microsoft kan ha på gång, och troligtvis blir det ett ganska avslappnat event med uppdateringar och mindre nyheter snarare än revolutionerande nya produkter. Självklart kan det dyka upp en eller två överraskningar, men vi hoppas ingen håller andan efter en Surface Phone.

Det har visserligen gått rykten om ett projekt som kallas Andromeda, vilket ska vara en mindre enhet med dubbla bildskärmar. Men det verkar inte troligt att vi kommer få se något av detta i oktober. Däremot kan Microsoft uppdatera både plattan Surface Pro och övriga Surface-produkter med Intels nya generation processorer, Whiskey Lake och Amber Lake.

Så, frågan är om Microsoft lyckas trolla fram någonting från scenen som får oss att tappa hakan. Vi håller hoppet uppe, och kommer självklart att rapportera om de nyheter som visas upp!

Källa: Ars Technica

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.