Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft bjuder till event 2 oktober

Oktober blir en lanseringtät månad, för nu annonserar även Microsoft ett mediaevent. 2 oktober i New York är det som gäller, men förvänta er ingen Surface Phone.

På onsdag håller Apple event, och alldeles nyligen annonserade Google sitt den 9 oktober. Nu följer Microsoft upp med ett event däremellan, 2 oktober kommer Redmond-företaget att visa upp nyheter.

Särdeles spännande rykten har det dock inte cirkulerat kring vad Microsoft kan ha på gång, och troligtvis blir det ett ganska avslappnat event med uppdateringar och mindre nyheter snarare än revolutionerande nya produkter. Självklart kan det dyka upp en eller två överraskningar, men vi hoppas ingen håller andan efter en Surface Phone.

Det har visserligen gått rykten om ett projekt som kallas Andromeda, vilket ska vara en mindre enhet med dubbla bildskärmar. Men det verkar inte troligt att vi kommer få se något av detta i oktober. Däremot kan Microsoft uppdatera både plattan Surface Pro och övriga Surface-produkter med Intels nya generation processorer, Whiskey Lake och Amber Lake.

Så, frågan är om Microsoft lyckas trolla fram någonting från scenen som får oss att tappa hakan. Vi håller hoppet uppe, och kommer självklart att rapportera om de nyheter som visas upp!

Källa: Ars Technica

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.