Välkommen till 99

Här på 99 händer det roliga saker varje dag – relevanta nyheter om mobil teknik, fiffiga tips och bra guider. Och i forumet finns alltid en intressant diskussion att delta i.

99.se är den självklara mötesplatsen för Sveriges alla mobilgeeks. Här samlas varje dag teknikälskare för att dela kunskap med varandra och diskutera mobiler, surfplattor, USB-C-kablar, smarta högtalare och mycket annat. Här knyter vi ihop prylarna med varandra, och gör det digitala vardagslivet enklare och roligare!

99.se grundades 2001 och har en redaktion på plats i Stockholm sedan 2012 som leder samtalen och bidrar med tester, nyheter och guider. Varje vecka kommer också ett nytt avsnitt av 99-podden, en av Sveriges mest populära techpoddar som tar upp det största och mesta från teknikvärlden.

Här är några aktuella artiklar att spana in!

Ny besökare? Här är några spännande diskussioner att kolla in!

Mest stolta är vi ändå över vårt diskussionsforum, som är en riktig institution i teknik-Sverige. Här samlas de mest kunniga mobilnördarna och många är de som fått svar på sina "nybörjarfrågor" i vårt forum. Här är några bra trådar att börja med för dig som vill ta reda på mer!

Varmt välkommen hit, och vi hoppas att få träffa dig mer här framöver!

Skriven av Jakob Nilsson

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.