Välkommen till 99

Här på 99 händer det roliga saker varje dag – relevanta nyheter om mobil teknik, fiffiga tips och bra guider. Och i forumet finns alltid en intressant diskussion att delta i.

99.se är den självklara mötesplatsen för Sveriges alla mobilgeeks. Här samlas varje dag teknikälskare för att dela kunskap med varandra och diskutera mobiler, surfplattor, USB-C-kablar, smarta högtalare och mycket annat. Här knyter vi ihop prylarna med varandra, och gör det digitala vardagslivet enklare och roligare!

99.se grundades 2001 och har en redaktion på plats i Stockholm sedan 2012 som leder samtalen och bidrar med tester, nyheter och guider. Varje vecka kommer också ett nytt avsnitt av 99-podden, en av Sveriges mest populära techpoddar som tar upp det största och mesta från teknikvärlden.

Här är några aktuella artiklar att spana in!

Ny besökare? Här är några spännande diskussioner att kolla in!

Mest stolta är vi ändå över vårt diskussionsforum, som är en riktig institution i teknik-Sverige. Här samlas de mest kunniga mobilnördarna och många är de som fått svar på sina "nybörjarfrågor" i vårt forum. Här är några bra trådar att börja med för dig som vill ta reda på mer!

Varmt välkommen hit, och vi hoppas att få träffa dig mer här framöver!

Skriven av Jakob Nilsson

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.