Välkommen till 99

Här på 99 händer det roliga saker varje dag – relevanta nyheter om mobil teknik, fiffiga tips och bra guider. Och i forumet finns alltid en intressant diskussion att delta i.

99.se är den självklara mötesplatsen för Sveriges alla mobilgeeks. Här samlas varje dag teknikälskare för att dela kunskap med varandra och diskutera mobiler, surfplattor, USB-C-kablar, smarta högtalare och mycket annat. Här knyter vi ihop prylarna med varandra, och gör det digitala vardagslivet enklare och roligare!

99.se grundades 2001 och har en redaktion på plats i Stockholm sedan 2012 som leder samtalen och bidrar med tester, nyheter och guider. Varje vecka kommer också ett nytt avsnitt av 99-podden, en av Sveriges mest populära techpoddar som tar upp det största och mesta från teknikvärlden.

Här är några aktuella artiklar att spana in!

Ny besökare? Här är några spännande diskussioner att kolla in!

Mest stolta är vi ändå över vårt diskussionsforum, som är en riktig institution i teknik-Sverige. Här samlas de mest kunniga mobilnördarna och många är de som fått svar på sina "nybörjarfrågor" i vårt forum. Här är några bra trådar att börja med för dig som vill ta reda på mer!

Varmt välkommen hit, och vi hoppas att få träffa dig mer här framöver!

Skriven av Jakob Nilsson

Samsungs senaste platta är ett imponerande alternativ till Ipad, men för proffsanvändare dras den tyvärr med några riktigt tråkiga brister.

Den som förlitar sig på Googles smarta prylar i hemmet kan nu koppla samman Home-högtalarna med grupper av ljudenheter i hemmet.

Klockan kan förhandsbeställas den 30 november med stöd för LTE via esim, och enligt källor ska detta finnas tillgängligt när klockan skickas ut till kunderna.

Fotoredigering på IOS-plattformen blir mer avancerat med RAW Power 2.0 som bland annat lägger till seriejusteringar av bilder, så kallad batch-bearbetning.

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.