Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ladda upp inför kvällens Apple-event

Ikväll klockan 18:00 börjar vår livesändning inför kvällens stora Apple-event. Vad hoppas du på från Apple?

Nedräkningen närmar sig slutet, och imorgon kväll är det dags att bänka sig framför skärmen för att se vad Apple hittar på med Iphone det här året. Dessutom förväntar vi oss en nya modell av Apple Watch, och säkert en eller två roliga överraskningar.

99-redaktionen sänder live från studion i Stockholm från klockan 18:00, och på plats i Cupertino finns Ida. Hennes resa kan ni följa här på 99 samt på Instagram (nittinio), men bilderna hittar ni också här om ni inte gillar Insta.

Vad vill du se från Apple ikväll? Eftersom Andreas fått lite välbehövlig semester och rest till Japan har Jakob ringt in en vikarie till livesändningen. Det är ett saknat ansikte som många här har efterfrågat gästspel från. Snacka gärna med oss under livesändningen i Youtube-chatten, och häng kvar efter Apple-eventet också, så att vi tillsammans kan utvärdera om allt det nya höll måttet.

Kom i stämning med 99:s egna spellista

Det är alltid en speciell känsla av spänning och förväntan inför ett Apple-event, och för att komma i stämning lite extra har vi satt ihop vår egen peppiga spellista, både på Apple Music och Spotify. Kräma ut en i Homepod-högtalaren eller Sonos-systemet medan ni fixar i ordning popcorn, äppeldryck och godis till eventet! Och spellistan på Spotify är dessutom gemensam, så släng gärna in era egna bästa pepp-låtar där! Kom ihåg att det ska passa in i temat bara! Tyvärr har Apple Music inte stöd för gemensamma spellistor ännu...

Apple Music

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Spotify

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.