IOS 12 kommer 17 september

Apple har avslöjat när det nya systemet IOS 12 släpps, och det blir 17 september som det blir tillgängligt för nedladdning.

Kvällens Apple-event är till ända, och vid sidan av all ny hårdvara passade Apple också på att meddela när årets nya versioner av företagets operativsystem blir tillgängliga för allmänheten.

17 september blir både IOS 12 för Iphone och Ipad samt Watch OS 5 för Apple Watch tillgängliga för nedladdning. Det blir även en ny version av TV OS för Apple TV som ger stöd för Dolby Atmos samt mjukvaran i högtalaren Homepod.

24 september blir den nya versionen av Mac OS tillgänglig, kallad Mojave.

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.