Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Läckor avslöjar Iphone XS, XS Max och XR

Precis innan kvällens stora lanseringsevent inleds har massor av information om Apples nya Iphone läckt ut, så som namn, färger och lagringsutrymme.

Kvällens Apple-event ser ut att bli allt mindre överraskande, för nu har ännu en läcka skett med information från Apples egna webbplats. Här avslöjas både de nya Iphone-modellernas namn samt alternativ så som färger och lagringsutrymme. Läs inte vidare om du inte vill utsättas för spoilers.

Iphone XS och Iphone XS Max

Utifrån informationen kan vi sluta oss till att de nya flaggskeppsmodellerna mycket riktigt kommer att heta Iphone XS och Iphone XS Max. Dessa kommer att erbjudas med 64, 256 eller 512 gigabyte lagringsutrymme och i de tre färgerna rymdgrå, silver och guld.

Som väntat blir också storleken på bildskärmarna 5,8 tum för Iphone XS, alltså precis samma som dagens Iphone X, och hela 6,5 tum för den nya tungviktaren Iphone XS Max.

Läs mer: Lärdomarna från Iphone X

Iphone XR

Mer spännande är all information om den nya "mittenmodellen" som enligt läckorna verkligen kommer att heta Iphone XR. Denna får en bildskärm på 6,1 tum och kommer att finnas med 64, 128 eller 256 gigabyte lagring. Här finns precis som det ryktats ett större utbud av färger att välja mellan, nämligen svart, vit, röd, gul, coral (orange) samt blå.

Vad tror du om detta, är du besviken på de nya telefonerna? Eller är allt detta bara en massiv vilseledande manöver från Apple? Är du fortfarande pepp inför kvällens event?

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.