Läckor avslöjar Iphone XS, XS Max och XR

Precis innan kvällens stora lanseringsevent inleds har massor av information om Apples nya Iphone läckt ut, så som namn, färger och lagringsutrymme.

Kvällens Apple-event ser ut att bli allt mindre överraskande, för nu har ännu en läcka skett med information från Apples egna webbplats. Här avslöjas både de nya Iphone-modellernas namn samt alternativ så som färger och lagringsutrymme. Läs inte vidare om du inte vill utsättas för spoilers.

Iphone XS och Iphone XS Max

Utifrån informationen kan vi sluta oss till att de nya flaggskeppsmodellerna mycket riktigt kommer att heta Iphone XS och Iphone XS Max. Dessa kommer att erbjudas med 64, 256 eller 512 gigabyte lagringsutrymme och i de tre färgerna rymdgrå, silver och guld.

Som väntat blir också storleken på bildskärmarna 5,8 tum för Iphone XS, alltså precis samma som dagens Iphone X, och hela 6,5 tum för den nya tungviktaren Iphone XS Max.

Läs mer: Lärdomarna från Iphone X

Iphone XR

Mer spännande är all information om den nya "mittenmodellen" som enligt läckorna verkligen kommer att heta Iphone XR. Denna får en bildskärm på 6,1 tum och kommer att finnas med 64, 128 eller 256 gigabyte lagring. Här finns precis som det ryktats ett större utbud av färger att välja mellan, nämligen svart, vit, röd, gul, coral (orange) samt blå.

Vad tror du om detta, är du besviken på de nya telefonerna? Eller är allt detta bara en massiv vilseledande manöver från Apple? Är du fortfarande pepp inför kvällens event?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.