Läckor avslöjar Iphone XS, XS Max och XR

Precis innan kvällens stora lanseringsevent inleds har massor av information om Apples nya Iphone läckt ut, så som namn, färger och lagringsutrymme.

Kvällens Apple-event ser ut att bli allt mindre överraskande, för nu har ännu en läcka skett med information från Apples egna webbplats. Här avslöjas både de nya Iphone-modellernas namn samt alternativ så som färger och lagringsutrymme. Läs inte vidare om du inte vill utsättas för spoilers.

Iphone XS och Iphone XS Max

Utifrån informationen kan vi sluta oss till att de nya flaggskeppsmodellerna mycket riktigt kommer att heta Iphone XS och Iphone XS Max. Dessa kommer att erbjudas med 64, 256 eller 512 gigabyte lagringsutrymme och i de tre färgerna rymdgrå, silver och guld.

Som väntat blir också storleken på bildskärmarna 5,8 tum för Iphone XS, alltså precis samma som dagens Iphone X, och hela 6,5 tum för den nya tungviktaren Iphone XS Max.

Läs mer: Lärdomarna från Iphone X

Iphone XR

Mer spännande är all information om den nya "mittenmodellen" som enligt läckorna verkligen kommer att heta Iphone XR. Denna får en bildskärm på 6,1 tum och kommer att finnas med 64, 128 eller 256 gigabyte lagring. Här finns precis som det ryktats ett större utbud av färger att välja mellan, nämligen svart, vit, röd, gul, coral (orange) samt blå.

Vad tror du om detta, är du besviken på de nya telefonerna? Eller är allt detta bara en massiv vilseledande manöver från Apple? Är du fortfarande pepp inför kvällens event?

Andreas flyger till Paris för att titta på Honors senaste telefon, som skryter med både skärmhål och 48 megapixlars kamera. Vad vill du att vi kikar extra på?

Samsung verkar satsa på super-premium med Galaxy S10, och priserna blir därefter enligt en ny rapport som cirkulerar.

Spotify har börjat rulla ut en ny funktion som låter dig blockera artister du inte vill höra. De blockerade artisterna dyker inte upp i vare sig bibliotek, spellistor eller radiostationer.

Apple fortsätter sin satsning på seminarier och gratis digitala läroböcker om bland annat fotografering och videoredigering. Nu har materialet "Alla kan skapa" översatts till fler språk, och även svenska är på gång.

Lanseringen av Samsungs nya flaggskepp Galaxy S10 kommer allt närmare, och innan eventet 20 februari har det nu dykt upp en läckt bild.

Ikea och Sonos samarbetar kring den kommande högtalarserien Symfonisk, och nu har en video släppts som avslöjar att produkten kommer senare i år.