Läckor avslöjar Iphone XS, XS Max och XR

Precis innan kvällens stora lanseringsevent inleds har massor av information om Apples nya Iphone läckt ut, så som namn, färger och lagringsutrymme.

Kvällens Apple-event ser ut att bli allt mindre överraskande, för nu har ännu en läcka skett med information från Apples egna webbplats. Här avslöjas både de nya Iphone-modellernas namn samt alternativ så som färger och lagringsutrymme. Läs inte vidare om du inte vill utsättas för spoilers.

Iphone XS och Iphone XS Max

Utifrån informationen kan vi sluta oss till att de nya flaggskeppsmodellerna mycket riktigt kommer att heta Iphone XS och Iphone XS Max. Dessa kommer att erbjudas med 64, 256 eller 512 gigabyte lagringsutrymme och i de tre färgerna rymdgrå, silver och guld.

Som väntat blir också storleken på bildskärmarna 5,8 tum för Iphone XS, alltså precis samma som dagens Iphone X, och hela 6,5 tum för den nya tungviktaren Iphone XS Max.

Läs mer: Lärdomarna från Iphone X

Iphone XR

Mer spännande är all information om den nya "mittenmodellen" som enligt läckorna verkligen kommer att heta Iphone XR. Denna får en bildskärm på 6,1 tum och kommer att finnas med 64, 128 eller 256 gigabyte lagring. Här finns precis som det ryktats ett större utbud av färger att välja mellan, nämligen svart, vit, röd, gul, coral (orange) samt blå.

Vad tror du om detta, är du besviken på de nya telefonerna? Eller är allt detta bara en massiv vilseledande manöver från Apple? Är du fortfarande pepp inför kvällens event?

Kommentarer
7 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.