Vi kikar på Apple Watch Series 4

Ida fick tag på en Apple Watch Series 4 efter presentationen och visar upp den i den här videon.

Direkt efter keynoten var slut sprang de flesta journalister bort till ett område där Apple dukat upp sina nyheter. Jag lyckades komma fram till Apple Watch Series 4 först.

Den nya klockan har blivit lite rundare i hörnen och känns lite mindre som en liten dator på armen och lite mer som ett smycke. Skärmen smälter ihop bättre med resten nu.

Skärmen har blivit större och bättre. Svårt att sätta fingret på exakt vad som skiljer där i allt stök, men tror att alla som inte absolut vill ha en rund klocka kommer att uppskatta förbättringarna Apple bjuder på nu.

Den digitala kronan har gjorts om och ger nu haptisk feedback vilket är ett lyft. Mycket tydligt när man exempelvis skrollar genom en lista nu. Det missade jag på plats, men tydligen är knappen under också haptisk nu, den sticker inte ut som på Series 3.

Kronan har också fått en diskretare röd ring för att markera ut LTE-modellen.

Kommentarer
50 svar

Samsungs senaste platta är ett imponerande alternativ till Ipad, men för proffsanvändare dras den tyvärr med några riktigt tråkiga brister.

Den som förlitar sig på Googles smarta prylar i hemmet kan nu koppla samman Home-högtalarna med grupper av ljudenheter i hemmet.

Klockan kan förhandsbeställas den 30 november med stöd för LTE via esim, och enligt källor ska detta finnas tillgängligt när klockan skickas ut till kunderna.

Fotoredigering på IOS-plattformen blir mer avancerat med RAW Power 2.0 som bland annat lägger till seriejusteringar av bilder, så kallad batch-bearbetning.

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.