Vi kikar på Apple Watch Series 4

Ida fick tag på en Apple Watch Series 4 efter presentationen och visar upp den i den här videon.

Direkt efter keynoten var slut sprang de flesta journalister bort till ett område där Apple dukat upp sina nyheter. Jag lyckades komma fram till Apple Watch Series 4 först.

Den nya klockan har blivit lite rundare i hörnen och känns lite mindre som en liten dator på armen och lite mer som ett smycke. Skärmen smälter ihop bättre med resten nu.

Skärmen har blivit större och bättre. Svårt att sätta fingret på exakt vad som skiljer där i allt stök, men tror att alla som inte absolut vill ha en rund klocka kommer att uppskatta förbättringarna Apple bjuder på nu.

Den digitala kronan har gjorts om och ger nu haptisk feedback vilket är ett lyft. Mycket tydligt när man exempelvis skrollar genom en lista nu. Det missade jag på plats, men tydligen är knappen under också haptisk nu, den sticker inte ut som på Series 3.

Kronan har också fått en diskretare röd ring för att markera ut LTE-modellen.

Kommentarer
50 svar

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.