Vi kikar på Apple Watch Series 4

Ida fick tag på en Apple Watch Series 4 efter presentationen och visar upp den i den här videon.

Direkt efter keynoten var slut sprang de flesta journalister bort till ett område där Apple dukat upp sina nyheter. Jag lyckades komma fram till Apple Watch Series 4 först.

Den nya klockan har blivit lite rundare i hörnen och känns lite mindre som en liten dator på armen och lite mer som ett smycke. Skärmen smälter ihop bättre med resten nu.

Skärmen har blivit större och bättre. Svårt att sätta fingret på exakt vad som skiljer där i allt stök, men tror att alla som inte absolut vill ha en rund klocka kommer att uppskatta förbättringarna Apple bjuder på nu.

Den digitala kronan har gjorts om och ger nu haptisk feedback vilket är ett lyft. Mycket tydligt när man exempelvis skrollar genom en lista nu. Det missade jag på plats, men tydligen är knappen under också haptisk nu, den sticker inte ut som på Series 3.

Kronan har också fått en diskretare röd ring för att markera ut LTE-modellen.

Kommentarer
50 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.