Vi klämmer på Iphone XR

Ida har tittat närmare på Apples nya färgsprakande Iphone XR.

Apples nya instegsmodell heter Iphone XR och är inte någon liten historia. Hårdvarumässigt har Apple inte sparat på krutet, men skärmen är LCD och inte OLED vilket syns kanske framför allt i svärtan. Den känns okej, men inte alls på samma lyxnivå som XS och XS Max.

Likt Iphone 5C som Apple tidigare haft i sin produktportfölj kommer Iphone XR i flera färger och det tror jag kommer att uppskattas. I alla fall jag blir glad av lite färg i tillvaron.

Läs mer:

Kommentarer
12 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.