Vi klämmer på Iphone XR

Ida har tittat närmare på Apples nya färgsprakande Iphone XR.

Apples nya instegsmodell heter Iphone XR och är inte någon liten historia. Hårdvarumässigt har Apple inte sparat på krutet, men skärmen är LCD och inte OLED vilket syns kanske framför allt i svärtan. Den känns okej, men inte alls på samma lyxnivå som XS och XS Max.

Likt Iphone 5C som Apple tidigare haft i sin produktportfölj kommer Iphone XR i flera färger och det tror jag kommer att uppskattas. I alla fall jag blir glad av lite färg i tillvaron.

Läs mer:

Kommentarer
12 svar

Ikeas efterlängtade smarta rullgardiner kommer allt närmare en lansering, och nu har produkten dykt upp i svenska butikernas datorsystem, med priser.

Dekorera ditt hem med smarta lampor, och få kontroll över belysningen med automatiseringar, förutbestämda scener och kraftfulla röstkommandon. Börja här!

Ännu ett quiz om logotyper, men den här gången svårare. Känner du igen alla nya och gamla loggor?

Apple fick nej till att bygga en butik i Kungsträdgården i Stockholm, men enligt borgarrådet Erik Slottner är bolaget inte intresserade av att öppna butik någon annanstans i staden.

Googles kamerafunktion för bättre nattbilder finns nu tillgänglig, inte bara för nya Pixel 3 utan även för Pixel 2 och Pixel.

Med hjälp av ett tangentbord till din Ipad kan du öka på produktiviteten med ett gäng kortkommandon. Låt 99 guida dig rätt bland tangentkombinationerna.