Vi klämmer på Iphone XR

Ida har tittat närmare på Apples nya färgsprakande Iphone XR.

Apples nya instegsmodell heter Iphone XR och är inte någon liten historia. Hårdvarumässigt har Apple inte sparat på krutet, men skärmen är LCD och inte OLED vilket syns kanske framför allt i svärtan. Den känns okej, men inte alls på samma lyxnivå som XS och XS Max.

Likt Iphone 5C som Apple tidigare haft i sin produktportfölj kommer Iphone XR i flera färger och det tror jag kommer att uppskattas. I alla fall jag blir glad av lite färg i tillvaron.

Läs mer:

Kommentarer
12 svar

Spotify har börjat rulla ut en ny funktion som låter dig blockera artister du inte vill höra. De blockerade artisterna dyker inte upp i vare sig bibliotek, spellistor eller radiostationer.

Apple fortsätter sin satsning på seminarier och gratis digitala läroböcker om bland annat fotografering och videoredigering. Nu har materialet "Alla kan skapa" översatts till fler språk, och även svenska är på gång.

Lanseringen av Samsungs nya flaggskepp Galaxy S10 kommer allt närmare, och innan eventet 20 februari har det nu dykt upp en läckt bild.

Ikea och Sonos samarbetar kring den kommande högtalarserien Symfonisk, och nu har en video släppts som avslöjar att produkten kommer senare i år.

Apples karttjänst har nu fått stöd för kollektivtrafik i Sverige, inklusive bussar, tunnelbana, rälsbuss och Intercity-tåg.

Tack till Innis för detta #nyhetstips!

Den här veckan gästas podden av Karl Emil Nikka som av er läsare blev framröstad till Årets teknikinspiratör. Vi pratar förstås om säkerhet i olika former – missa inte detta!