Oneplus släpper billiga USB-C-hörlurar

Oneplus nästa flaggskep 6T kommer att få USB Type-C-kontakt intygar företaget, och lanserar ett par billiga USB-hörlurar som komplement.

USB Type-C i all ära, men något som det verkligen har saknats är ett par bra och billiga trådade hörlurar som passar till anslutningen. Tillverkaren Oneplus verkar ha hörsammat behovet, för nu kommer de nya hörlurarna Oneplus Type-C Bullets.

Lurarna dyker upp i butikerna i november, och komemr att kosta 19,99 dollar eller ungefär 200 kronor. Helt ok pris alltså. De nya Bullets-lurarna har en inbyggd DAC (digital-analog-omvandlare) och ska vara kompatibla med de allra flesta enheter med USB Type-C-anslutning.

Ett naturligt komplement till de nya lurarna är ändå Oneplus nya flaggskeppstelefon, Oneplus 6T som inte bara kommer ha en inbyggd fingeravtrycksläsare i skärmen. Enligt en intervju med Oneplus-chefen Carl Pei kommer den också stoltsera med USB Type-C-ingång. För den som ändå vill köra trådlöst ljud har Oneplus sedan tidigare lurarna Bullet Wireless, som Andreas nyligen testade här på 99 och tyckte mycket om.

Läs mer:

Källa: Techradar | The Verge

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.