Oneplus släpper billiga USB-C-hörlurar

Oneplus nästa flaggskep 6T kommer att få USB Type-C-kontakt intygar företaget, och lanserar ett par billiga USB-hörlurar som komplement.

USB Type-C i all ära, men något som det verkligen har saknats är ett par bra och billiga trådade hörlurar som passar till anslutningen. Tillverkaren Oneplus verkar ha hörsammat behovet, för nu kommer de nya hörlurarna Oneplus Type-C Bullets.

Lurarna dyker upp i butikerna i november, och komemr att kosta 19,99 dollar eller ungefär 200 kronor. Helt ok pris alltså. De nya Bullets-lurarna har en inbyggd DAC (digital-analog-omvandlare) och ska vara kompatibla med de allra flesta enheter med USB Type-C-anslutning.

Ett naturligt komplement till de nya lurarna är ändå Oneplus nya flaggskeppstelefon, Oneplus 6T som inte bara kommer ha en inbyggd fingeravtrycksläsare i skärmen. Enligt en intervju med Oneplus-chefen Carl Pei kommer den också stoltsera med USB Type-C-ingång. För den som ändå vill köra trådlöst ljud har Oneplus sedan tidigare lurarna Bullet Wireless, som Andreas nyligen testade här på 99 och tyckte mycket om.

Läs mer:

Källa: Techradar | The Verge

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.