Oneplus släpper billiga USB-C-hörlurar

Oneplus nästa flaggskep 6T kommer att få USB Type-C-kontakt intygar företaget, och lanserar ett par billiga USB-hörlurar som komplement.

USB Type-C i all ära, men något som det verkligen har saknats är ett par bra och billiga trådade hörlurar som passar till anslutningen. Tillverkaren Oneplus verkar ha hörsammat behovet, för nu kommer de nya hörlurarna Oneplus Type-C Bullets.

Lurarna dyker upp i butikerna i november, och komemr att kosta 19,99 dollar eller ungefär 200 kronor. Helt ok pris alltså. De nya Bullets-lurarna har en inbyggd DAC (digital-analog-omvandlare) och ska vara kompatibla med de allra flesta enheter med USB Type-C-anslutning.

Ett naturligt komplement till de nya lurarna är ändå Oneplus nya flaggskeppstelefon, Oneplus 6T som inte bara kommer ha en inbyggd fingeravtrycksläsare i skärmen. Enligt en intervju med Oneplus-chefen Carl Pei kommer den också stoltsera med USB Type-C-ingång. För den som ändå vill köra trådlöst ljud har Oneplus sedan tidigare lurarna Bullet Wireless, som Andreas nyligen testade här på 99 och tyckte mycket om.

Läs mer:

Källa: Techradar | The Verge

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.

Apple fortsätter sin marknadsföring av Iphone som kamera, och nu fokuserar företaget på den senaste telefonen Iphone XR.

Ikeas efterlängtade smarta rullgardiner kommer allt närmare en lansering, och nu har produkten dykt upp i svenska butikernas datorsystem, med priser.

Dekorera ditt hem med smarta lampor, och få kontroll över belysningen med automatiseringar, förutbestämda scener och kraftfulla röstkommandon. Börja här!

Ännu ett quiz om logotyper, men den här gången svårare. Känner du igen alla nya och gamla loggor?

Apple fick nej till att bygga en butik i Kungsträdgården i Stockholm, men enligt borgarrådet Erik Slottner är bolaget inte intresserade av att öppna butik någon annanstans i staden.