Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 12 är här – detta är nyheterna

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.

Så här års är det inte bara nya Iphone-modeller som dyker upp. Även de som redan har en äldre Iphone kan njuta av nyheter, för nu är årets upplaga av operativsystemet IOS här. IOS 12 heter det, och blir tillgängligt klockan 19:00 ikväll svensk tid.

Är det värt att uppdatera till IOS 12?

Ja. Uppdateringen är gratis, och kan gjuta nytt liv även i en lite äldre iPhone och Ipad. Som vanligt ingår en hel del nya funktioner i systemet – mer om de i videon här ovanför, men det kanske roligaste är att Apple verkligen arbetat på prestandan den här gången. IOS 12 är betydligt kvickare än IOS 11, och skillnaden är påtaglig även på en Iphone 5S eller en Iphone 6.

Det kan alltså vara värt att vänta ett tag med att köpa en ny Iphone XS. Kanske är IOS 12 i din gamla telefon allt som behövs?

Har du upptäckt fler nyheter än de vi beskriver här? Berätta om dina upplevelser av IOS 12 här i kommentarerna!

Kommentarer
82 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.