IOS 12 avslöjar nya Ipad Pro

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Det har länge ryktats om att Apple är på gång med uppdaterade modeller av datorplattan Ipad Pro. Det dök inte upp några under förra veckans Iphone-event, men däremot tyder allt mer på att det ändå kommer under hösten.

Den senaste ledtråden finns i betaversionen av systemet IOS 12.1 som nu blivit tillgänglig för utvecklare. I koden har det redan hittats referenser till nya produkter som kallas "ipad2018fall". Detta visar åtminstone att planen är att lansera nya modeller under hösten.

Den som ändå tvivlar på att nya Ipad-modeller snart kommer behöver bara titta på ovansidan av bildskärmen i IOS 12 på en Ipad. Kontrollpanelen sveps nu ned från övre högra hörnet istället för från botten – precis som på de olika Iphone X-modellerna, som ju saknar hemknapp och använder Face ID. Även informationen om klockslag och datum har flyttats, från mitten till vänstra hörnet. En logisk placering om mittendelen kommer att få en flärp med Face ID-sensor.

Läs mer:

Källa: 9to5mac

Kommentarer
8 svar

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.