IOS 12 avslöjar nya Ipad Pro

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Det har länge ryktats om att Apple är på gång med uppdaterade modeller av datorplattan Ipad Pro. Det dök inte upp några under förra veckans Iphone-event, men däremot tyder allt mer på att det ändå kommer under hösten.

Den senaste ledtråden finns i betaversionen av systemet IOS 12.1 som nu blivit tillgänglig för utvecklare. I koden har det redan hittats referenser till nya produkter som kallas "ipad2018fall". Detta visar åtminstone att planen är att lansera nya modeller under hösten.

Den som ändå tvivlar på att nya Ipad-modeller snart kommer behöver bara titta på ovansidan av bildskärmen i IOS 12 på en Ipad. Kontrollpanelen sveps nu ned från övre högra hörnet istället för från botten – precis som på de olika Iphone X-modellerna, som ju saknar hemknapp och använder Face ID. Även informationen om klockslag och datum har flyttats, från mitten till vänstra hörnet. En logisk placering om mittendelen kommer att få en flärp med Face ID-sensor.

Läs mer:

Källa: 9to5mac

Kommentarer
8 svar

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.

Frostat glas på baksidan, precis som Pixel 3 och stöd för utgående laddning precis som Huawei Mate 20 Pro. Om de senaste ryktena stämmer kommer årets Iphone låna flera funktioner från Android-lägret.

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.