Vi packar upp Iphone XS Max

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

En tur och retur-resa till London senare har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld med 512 gigabyte lagring för tester. Innan vi kan börja med dessa måste vi förstås öppna förpackningen och det gör vi här framför kameran.

Om man gillar nya guldfärgen eller inte är en smaksak, men en sak känns rätt säker – gillar man att ha en stor skärm kommer man att gilla XS Max. Fysiskt väldigt lik Apples tidigare Plus-modeller, men med en 6,5-tum stor OLED.

Har ni några frågor eller funderingar till testet som vi nu påbörjar – skriv i kommentarerna. Där kommer också vi att skriva inlägg under tiden och berätta lite om vad vi sysslar med.

Kommentarer
34 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.