Vi packar upp Iphone XS Max

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

En tur och retur-resa till London senare har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld med 512 gigabyte lagring för tester. Innan vi kan börja med dessa måste vi förstås öppna förpackningen och det gör vi här framför kameran.

Om man gillar nya guldfärgen eller inte är en smaksak, men en sak känns rätt säker – gillar man att ha en stor skärm kommer man att gilla XS Max. Fysiskt väldigt lik Apples tidigare Plus-modeller, men med en 6,5-tum stor OLED.

Har ni några frågor eller funderingar till testet som vi nu påbörjar – skriv i kommentarerna. Där kommer också vi att skriva inlägg under tiden och berätta lite om vad vi sysslar med.

Kommentarer
34 svar

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Huawei lanserar Mate 20-serien med ett event i London, vi har skickat dit Andreas, men du kan också se eventet via Youtube.

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.