Vi packar upp Iphone XS Max

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

En tur och retur-resa till London senare har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld med 512 gigabyte lagring för tester. Innan vi kan börja med dessa måste vi förstås öppna förpackningen och det gör vi här framför kameran.

Om man gillar nya guldfärgen eller inte är en smaksak, men en sak känns rätt säker – gillar man att ha en stor skärm kommer man att gilla XS Max. Fysiskt väldigt lik Apples tidigare Plus-modeller, men med en 6,5-tum stor OLED.

Har ni några frågor eller funderingar till testet som vi nu påbörjar – skriv i kommentarerna. Där kommer också vi att skriva inlägg under tiden och berätta lite om vad vi sysslar med.

Kommentarer
34 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.