Kan du detta om Apples event – vinster från Apple Park i potten

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vinn grejor från Apple Park!

Den här veckans quiz är extra festligt, eftersom det finns finfina Apple-prylar i vinstpotten. Ida köpte med sig lite skojiga saker från Apples presentbutik i Apple Park, och en lycklig tävlande får en påse med t-shirt, ett kortspel med Apple-tema samt en keps.

Vad behövs då för att vinna? Ja till att börja med krävs alla tio rätt i vårt quiz, men vi vill också att du berättar vilken av Apples nya produkter du är mest sugen på och varför. Använd max 50 ord, och vi uppskattar såklart kreativa motiveringar.

För att kunna delta behöver du ett konto på 99. Har du inte redan ett är det gratis och skaffas enkelt via vårt registreringsformulär.

Tävlingen pågår till och med onsdag 26 september. Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden. Lycka till!

Kommentarer
29 svar

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Tack till Texmex för detta #nyhetstips!

Vi har fått hem Andreas lagom till ett nytt avsnitt av 99podden. Den här veckan om Huawei Mate 20 Pro och Google som nu inför licensavgifter för bland annat Google Play Store inom EU.

Om det vardagliga slitet börjar kännas kämpigt kan robotkompisen Vector underlätta livet med både charm och praktisk assistans.

Tack till Mackan1984 för detta #nyhetstips!

Rykten fortsätter påstå att kommande Ipad Pro-modeller byter Lightning-porten mot USB Type-C, och ska bland annat stöda 4K-video ut till externa skärmar.

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.