Kan du detta om Apples event – vinster från Apple Park i potten

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vinn grejor från Apple Park!

Den här veckans quiz är extra festligt, eftersom det finns finfina Apple-prylar i vinstpotten. Ida köpte med sig lite skojiga saker från Apples presentbutik i Apple Park, och en lycklig tävlande får en påse med t-shirt, ett kortspel med Apple-tema samt en keps.

Vad behövs då för att vinna? Ja till att börja med krävs alla tio rätt i vårt quiz, men vi vill också att du berättar vilken av Apples nya produkter du är mest sugen på och varför. Använd max 50 ord, och vi uppskattar såklart kreativa motiveringar.

För att kunna delta behöver du ett konto på 99. Har du inte redan ett är det gratis och skaffas enkelt via vårt registreringsformulär.

Tävlingen pågår till och med onsdag 26 september. Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden. Lycka till!

Kommentarer
29 svar

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.