Kan du detta om Apples event – vinster från Apple Park i potten

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vinn grejor från Apple Park!

Den här veckans quiz är extra festligt, eftersom det finns finfina Apple-prylar i vinstpotten. Ida köpte med sig lite skojiga saker från Apples presentbutik i Apple Park, och en lycklig tävlande får en påse med t-shirt, ett kortspel med Apple-tema samt en keps.

Vad behövs då för att vinna? Ja till att börja med krävs alla tio rätt i vårt quiz, men vi vill också att du berättar vilken av Apples nya produkter du är mest sugen på och varför. Använd max 50 ord, och vi uppskattar såklart kreativa motiveringar.

För att kunna delta behöver du ett konto på 99. Har du inte redan ett är det gratis och skaffas enkelt via vårt registreringsformulär.

Tävlingen pågår till och med onsdag 26 september. Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden. Lycka till!

Kommentarer
29 svar

Näthandelsjätten Amazon har kallat till presskonferens i Stockholm på onsdag – nu kan den länge omtalade svenska etableringen vara här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Det lackar mot jul, och kanske har du fortfarande en del klappar att handla innan du kan slappna av. Här är några tips på ställen att handla från som vi på 99 brukar använda oss av. Innehåller provisionslänkar.

Sony och Samsung har redan presenterat kamerasensorer med 48 megapixel, och nu hakar även Honor och Xiaomi på tåget med extremt högupplösta bildfångare.

Google vill utöka sitt huvudkontor i Mountain View med ett nytt campus, jätten har köpt mer mark och 25 gamla byggnader ska bort för att ge plats åt en liten stad med kontor, butiker och bostäder.

Det har dykt upp ett gäng skyddsfodral av olika slag till Apples Airpods – men trenden i Sydkorea har inget med silikon eller läder att göra, där är det virkade små gulliga figurer som är grejen att stoppa ditt batterifodral i.

Det är hög tid att handla julklappar nu och 99 har sammanställt några av de bästa tipsen när det gäller hårda teknikklappar. Bidra gärna med egna tips i kommentarstråden.