fredagsvideo

Så gjorde Apple sina nya urtavlor

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

Om du tycker att de nya animerade urtavlorna i Watch OS 5 är vrålsnygga kommer du nog tycka om veckans fredagsvideo. Här får vi nämligen följa med bakom kulisserna när urtavlorna skapas, och det är inte digitalt trickfilmande som gäller utan praktiska specialeffekter.

Imponerande, och lite galet.

Trevlig helg!

Bli en digital student med hjälp av oss på 99. Vi har tipsat om bästa prylarna för universitetet, och nu är det dags för apparna du inte kan vara utan!

Läckt produktbild för kinesiska tillverkaren Oppo kanske skvallrar om att kamerahål ersätter flärpen, för vissa Android-aktörer åtminstone.

Nu har Apple Watch Series 4 funnits tillgänglig ett tag, och de flesta som var tidigt ute med att beställa har fått sina exemplar. Klockan fick vår finaste utmärkelse här på 99, och i forumet diskuteras den flitigt. Delta i snacket – är du nöjd med din klocka, eller har du inte köpt någon än?

Denna inbitna Android-användare har nu levt med Iphone i ett år, och efter mina veckor på resa i Japan har uppskattningen för äpplets värld vuxit. Men inget är perfekt.

Det blir borgerligt styre i Stockholm, och under sin första pressträff meddelar det nya styret att Apples planerade butik i Kungsträdgården ska stoppas.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Om du har en stor bildskärm, en busskur och mycket tid över kan du också lura resenärer och ha väldigt roligt.