Förra veckans quiz

Vårt Apple Park-kit har fått ett nytt hem – veckans tävling avgjord

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om vår bevakning av Apple-eventet och i prispotten finns ett härligt kit från Apple Parks presentsshop. Vinnaren är...

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi kluriga frågor om vår livesändning kring Apples Iphone-event. 317 personer tog sig igenom de tio frågorna och så här fördelade sig resultatet.

Den svåraste frågan lyckades 37 procent svara rätt på och den lyder så här: Hur länge varade 99:s livesändning? Rätt svar: ca 3,5 timme.

  • Hur länge varade 99:s livesändning? Rätt svar: ca 3,5 timme.

  • Vad har hänt med Apple Watch Series 4 jämfört med sina föregångare? Rätt svar: Skärmen har blivit 30 procent större.

En betydligt lättare fråga handlade om Apple Watch, vi undrade vad som hänt med Series 4 jämfört med föregångarna. 95 procent tog rätt svar vilket är: Skärmen har blivit 30 procent större.

Vinnaren utsedd

Vi hade en härlig prispott till förra veckans quiz, nämligen en keps, en t-shirt och ett spel inköpta i Apple Parks presentshop i Cupertino.

Vinnaren är utsedd och det är vår medlem Pulver som skrev så här om vilken av Apple-nyheterna som lockade mest:

Apple Watch Series Fyra – alla andra prylar var för dyra. Behöver klockan för att hålla igång, springa en sväng och lyssna på en sång.

Det fanns ett till bidrag som fastnade hos juryn, så medlemmen iMJ får också en Apple Park t-shirt för:

En ny Apple Watch – vore en perfekt match! Den är inte bara snygg – utan fylld med funktioner som gör en trygg! Perfekt att bära på valfri mark – kanske med lite prylar från Apple Park.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
29 svar

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.