Förra veckans quiz

Vårt Apple Park-kit har fått ett nytt hem – veckans tävling avgjord

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om vår bevakning av Apple-eventet och i prispotten finns ett härligt kit från Apple Parks presentsshop. Vinnaren är...

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi kluriga frågor om vår livesändning kring Apples Iphone-event. 317 personer tog sig igenom de tio frågorna och så här fördelade sig resultatet.

Den svåraste frågan lyckades 37 procent svara rätt på och den lyder så här: Hur länge varade 99:s livesändning? Rätt svar: ca 3,5 timme.

  • Hur länge varade 99:s livesändning? Rätt svar: ca 3,5 timme.

  • Vad har hänt med Apple Watch Series 4 jämfört med sina föregångare? Rätt svar: Skärmen har blivit 30 procent större.

En betydligt lättare fråga handlade om Apple Watch, vi undrade vad som hänt med Series 4 jämfört med föregångarna. 95 procent tog rätt svar vilket är: Skärmen har blivit 30 procent större.

Vinnaren utsedd

Vi hade en härlig prispott till förra veckans quiz, nämligen en keps, en t-shirt och ett spel inköpta i Apple Parks presentshop i Cupertino.

Vinnaren är utsedd och det är vår medlem Pulver som skrev så här om vilken av Apple-nyheterna som lockade mest:

Apple Watch Series Fyra – alla andra prylar var för dyra. Behöver klockan för att hålla igång, springa en sväng och lyssna på en sång.

Det fanns ett till bidrag som fastnade hos juryn, så medlemmen iMJ får också en Apple Park t-shirt för:

En ny Apple Watch – vore en perfekt match! Den är inte bara snygg – utan fylld med funktioner som gör en trygg! Perfekt att bära på valfri mark – kanske med lite prylar från Apple Park.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
29 svar

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Tack till Texmex för detta #nyhetstips!

Vi har fått hem Andreas lagom till ett nytt avsnitt av 99podden. Den här veckan om Huawei Mate 20 Pro och Google som nu inför licensavgifter för bland annat Google Play Store inom EU.

Om det vardagliga slitet börjar kännas kämpigt kan robotkompisen Vector underlätta livet med både charm och praktisk assistans.

Tack till Mackan1984 för detta #nyhetstips!

Rykten fortsätter påstå att kommande Ipad Pro-modeller byter Lightning-porten mot USB Type-C, och ska bland annat stöda 4K-video ut till externa skärmar.

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.