#241: Hurra för mobilkameran

Hur har det gått med testerna av Apple Watch Series 4 och Iphone XS? Ida och Jakob berättar i veckans avsnitt av podden.

Den här veckan pratar Ida och Jakob om hur det gått med testerna av Apple Watch Series 4 och Iphone XS Max. Avsnittet avrundas med prat om mobilkameran och hur snabbt den utvecklats på bara några år.

Trevlig helg!

Avsnitt: Hurra för mobilkameran

Längd 1:00:45, filstorlek 83,45 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Läs också

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.