#241: Hurra för mobilkameran

Hur har det gått med testerna av Apple Watch Series 4 och Iphone XS? Ida och Jakob berättar i veckans avsnitt av podden.

Den här veckan pratar Ida och Jakob om hur det gått med testerna av Apple Watch Series 4 och Iphone XS Max. Avsnittet avrundas med prat om mobilkameran och hur snabbt den utvecklats på bara några år.

Trevlig helg!

Avsnitt: Hurra för mobilkameran

Längd 1:00:45, filstorlek 83,45 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Läs också

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.