#241: Hurra för mobilkameran

Hur har det gått med testerna av Apple Watch Series 4 och Iphone XS? Ida och Jakob berättar i veckans avsnitt av podden.

Den här veckan pratar Ida och Jakob om hur det gått med testerna av Apple Watch Series 4 och Iphone XS Max. Avsnittet avrundas med prat om mobilkameran och hur snabbt den utvecklats på bara några år.

Trevlig helg!

Avsnitt: Hurra för mobilkameran

Längd 1:00:45, filstorlek 83,45 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Läs också

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Denna inbitna Android-användare har nu levt med Iphone i ett år, och efter mina veckor på resa i Japan har uppskattningen för äpplets värld vuxit. Men inget är perfekt.

Det blir borgerligt styre i Stockholm, och under sin första pressträff meddelar det nya styret att Apples planerade butik i Kungsträdgården ska stoppas.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Om du har en stor bildskärm, en busskur och mycket tid över kan du också lura resenärer och ha väldigt roligt.

I vårt forum diskuteras just nu mobilt Bank ID, och om det är en säker metod att legitimera sig eller inte. Vad tycker du själv – litar du på tekniken när du använder mobilt Bank ID?

Apples musiktjänst inleder ett samarbete med textdatabasen Genius, och det börjar med "tusentals" låtar som får texter och fakta.

Google höll lanseringsevent i början av veckan, och självklart handlar veckans frågesport om nyheterna som sökjätten visade upp. Klarar du att få tio rätt?