fredagsvideo

Missa aldrig mer en leverans

Här kommer ett bra exempel på hur smart teknik underlättar vardagen. Den här killen har en fiffig lösning för att hålla sina paket säkra tills han själv kommer hem.

I veckans fredagsvideo får vi se ett exempel på hur det smarta hemmet kan underlätta vardagen. Videoskaparen fick en påringning från en budfirma på sin dörr och kunde via sin mobil prata med leverantören och få sina paket inlåsta i Teslan tills han själv kunde komma åt dem. Smart, eller hur?

Har du själv några liknande exempel på hur teknik räddat upp vardagen eller löst något bekymmer?

Glad fredag!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
17 svar

Denna inbitna Android-användare har nu levt med Iphone i ett år, och efter mina veckor på resa i Japan har uppskattningen för äpplets värld vuxit. Men inget är perfekt.

Det blir borgerligt styre i Stockholm, och under sin första pressträff meddelar det nya styret att Apples planerade butik i Kungsträdgården ska stoppas.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Om du har en stor bildskärm, en busskur och mycket tid över kan du också lura resenärer och ha väldigt roligt.

I vårt forum diskuteras just nu mobilt Bank ID, och om det är en säker metod att legitimera sig eller inte. Vad tycker du själv – litar du på tekniken när du använder mobilt Bank ID?

Apples musiktjänst inleder ett samarbete med textdatabasen Genius, och det börjar med "tusentals" låtar som får texter och fakta.

Google höll lanseringsevent i början av veckan, och självklart handlar veckans frågesport om nyheterna som sökjätten visade upp. Klarar du att få tio rätt?