fredagsvideo

Missa aldrig mer en leverans

Här kommer ett bra exempel på hur smart teknik underlättar vardagen. Den här killen har en fiffig lösning för att hålla sina paket säkra tills han själv kommer hem.

I veckans fredagsvideo får vi se ett exempel på hur det smarta hemmet kan underlätta vardagen. Videoskaparen fick en påringning från en budfirma på sin dörr och kunde via sin mobil prata med leverantören och få sina paket inlåsta i Teslan tills han själv kunde komma åt dem. Smart, eller hur?

Har du själv några liknande exempel på hur teknik räddat upp vardagen eller löst något bekymmer?

Glad fredag!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
17 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.