fredagsvideo

Missa aldrig mer en leverans

Här kommer ett bra exempel på hur smart teknik underlättar vardagen. Den här killen har en fiffig lösning för att hålla sina paket säkra tills han själv kommer hem.

I veckans fredagsvideo får vi se ett exempel på hur det smarta hemmet kan underlätta vardagen. Videoskaparen fick en påringning från en budfirma på sin dörr och kunde via sin mobil prata med leverantören och få sina paket inlåsta i Teslan tills han själv kunde komma åt dem. Smart, eller hur?

Har du själv några liknande exempel på hur teknik räddat upp vardagen eller löst något bekymmer?

Glad fredag!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
17 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.