Ny Chromecast såldes för tidigt

En Reddit-användare lyckades köpa Googles nya generation Chromecast innan den officiellt lanserats i sin lokala Best Buy-butik. Nu har nog allt från Googles kommande event läckt ut på förhand.

Den amerikanska elektronikkedjan Best Buy verkar fylla sin butiker med nya produkter i god tid före deras lansering. Förra månaden godkände den amerikanska myndigheten FCC en ny generation av Google Chromecast med Bluetooth och bättre Wifi. Denna nya enhet har en Reddit-användare redan lyckats köpa från en lokal Best Buy-butik.

Läs mer: Google bjuder in till event 9 oktober Google har bjudit in media till ett event den 9 oktober och det är också samma dag som den nya Chromecasten egentligen ska börja säljas. Best Buy-personalen i kassan kunde inte skanna streckkoden på den ännu inte lanserade produkten, men gick med på att sälja enheten med den äldre versionens EAN-nummer. Den nya ägaren berättar dock att det inte går att använda Chromecasten än då den vill ha en ny uppdatering av Google Home-appen som inte är släppt än.

Den nya generationen får en matt finish, istället för den glansiga plasten på den nuvarande pucken, och Chrome-loggan är utbytt mot en mer diskret G-ikon, vilket matchar de övriga Pixel-produkterna. Enligt uppgift är den något tjockare än sin föregångare.

Med det stora antal läckor kring Pixel 3-telefonerna som redan varit och nu detta om en ny Chromecast, har Google mycket möjligt slut på överraskningar till nästa vecka.

Källa: Reddit

Kommentarer
7 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Vi skickade Andreas till London för Huaweis lansering av Mate 20-serien. Följ hans resa här.

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!