Ny Chromecast såldes för tidigt

En Reddit-användare lyckades köpa Googles nya generation Chromecast innan den officiellt lanserats i sin lokala Best Buy-butik. Nu har nog allt från Googles kommande event läckt ut på förhand.

Den amerikanska elektronikkedjan Best Buy verkar fylla sin butiker med nya produkter i god tid före deras lansering. Förra månaden godkände den amerikanska myndigheten FCC en ny generation av Google Chromecast med Bluetooth och bättre Wifi. Denna nya enhet har en Reddit-användare redan lyckats köpa från en lokal Best Buy-butik.

Läs mer: Google bjuder in till event 9 oktober Google har bjudit in media till ett event den 9 oktober och det är också samma dag som den nya Chromecasten egentligen ska börja säljas. Best Buy-personalen i kassan kunde inte skanna streckkoden på den ännu inte lanserade produkten, men gick med på att sälja enheten med den äldre versionens EAN-nummer. Den nya ägaren berättar dock att det inte går att använda Chromecasten än då den vill ha en ny uppdatering av Google Home-appen som inte är släppt än.

Den nya generationen får en matt finish, istället för den glansiga plasten på den nuvarande pucken, och Chrome-loggan är utbytt mot en mer diskret G-ikon, vilket matchar de övriga Pixel-produkterna. Enligt uppgift är den något tjockare än sin föregångare.

Med det stora antal läckor kring Pixel 3-telefonerna som redan varit och nu detta om en ny Chromecast, har Google mycket möjligt slut på överraskningar till nästa vecka.

Källa: Reddit

Kommentarer
7 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.