Ny Chromecast såldes för tidigt

En Reddit-användare lyckades köpa Googles nya generation Chromecast innan den officiellt lanserats i sin lokala Best Buy-butik. Nu har nog allt från Googles kommande event läckt ut på förhand.

Den amerikanska elektronikkedjan Best Buy verkar fylla sin butiker med nya produkter i god tid före deras lansering. Förra månaden godkände den amerikanska myndigheten FCC en ny generation av Google Chromecast med Bluetooth och bättre Wifi. Denna nya enhet har en Reddit-användare redan lyckats köpa från en lokal Best Buy-butik.

Läs mer: Google bjuder in till event 9 oktober Google har bjudit in media till ett event den 9 oktober och det är också samma dag som den nya Chromecasten egentligen ska börja säljas. Best Buy-personalen i kassan kunde inte skanna streckkoden på den ännu inte lanserade produkten, men gick med på att sälja enheten med den äldre versionens EAN-nummer. Den nya ägaren berättar dock att det inte går att använda Chromecasten än då den vill ha en ny uppdatering av Google Home-appen som inte är släppt än.

Den nya generationen får en matt finish, istället för den glansiga plasten på den nuvarande pucken, och Chrome-loggan är utbytt mot en mer diskret G-ikon, vilket matchar de övriga Pixel-produkterna. Enligt uppgift är den något tjockare än sin föregångare.

Med det stora antal läckor kring Pixel 3-telefonerna som redan varit och nu detta om en ny Chromecast, har Google mycket möjligt slut på överraskningar till nästa vecka.

Källa: Reddit

Kommentarer
7 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.