Apple släpper kreativa läroböcker

Apple vill att du ska göra mer kreativa saker med din Ipad, och släpper böcker om fotografering, videoredigering, musikskapande och teckning gratis att ladda hem.

Apple tycker som bekant att deras produkter är alldeles utmärkta verktyg för att skapa innehåll, och håller regelbundet seminarier i sina butiker om bland annat fotografering, videoredigering, musikskapande och annat kreativt. Nu släpper man också ett antal e-böcker gratis i Apple Books under samlingsnamnet "Everyone Can Create" (alla kan skapa).

Böckerna är fyra till antalet och täcker ämnena foto, video, musik och teckning på och med hjälp av en Ipad. Därtill finns en bok med lärarmaterial för den som vill hålla egna utbildningar. Böckerna finns just nu bara tillgängliga på engelska, men enligt Apple kommer böckerna översättas till fler språk mot slutet av året.

Så om du varit sugen på att använda dina enheter till något mer kreativt än att bara kika på Netflix och Facebook-flödet kan det här vara tillfället du väntat på. Har du kanske dessutom andra bra tips på kurser och resurser på nätet för den som vill lära sig nya grejor? Tipsa oss i kommentarerna!

Läs mer:

Kommentarer
2 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.