Oneplus öppnar svensk kundservice

Nära inpå den väntade lanseringen av Oneplus 6T meddelar företaget att svenska kunder nu kan få lokal kundservice.

Oneplus har utvecklats snabbt, från att ha varit en liten kinesisk aktör vars första telefon såldes i begränsad kapacitet har företaget vuxit till att verka på marknader över hela världen. Det är dock svårt att expandera alla delar av verksamheten till alla länder, och kundtjänsten har därför varit begränsad till engelska.

Detta blir det dock ändring på nu, och från och med igår kan svenska kunder få hjälp av en svensk kundtjänstavdelning. Detta är resultatet av en undersökning som Oneplus gjorde under Open Ears Forum i Stockholm i våras. Deltagarna fick möjlighet att tycka till om företaget och dess produkter, och en del av återkopplingen handlade om önskan att få kundtjänst på svenska.

Kundtjänsten blir tillgänglig vardagar mellan 8-17, och utöver Sverige finns den även tillgänglig i Danmark, Norge och Finland.

Källa: Oneplus kundtjänst

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.