Oneplus öppnar svensk kundservice

Nära inpå den väntade lanseringen av Oneplus 6T meddelar företaget att svenska kunder nu kan få lokal kundservice.

Oneplus har utvecklats snabbt, från att ha varit en liten kinesisk aktör vars första telefon såldes i begränsad kapacitet har företaget vuxit till att verka på marknader över hela världen. Det är dock svårt att expandera alla delar av verksamheten till alla länder, och kundtjänsten har därför varit begränsad till engelska.

Detta blir det dock ändring på nu, och från och med igår kan svenska kunder få hjälp av en svensk kundtjänstavdelning. Detta är resultatet av en undersökning som Oneplus gjorde under Open Ears Forum i Stockholm i våras. Deltagarna fick möjlighet att tycka till om företaget och dess produkter, och en del av återkopplingen handlade om önskan att få kundtjänst på svenska.

Kundtjänsten blir tillgänglig vardagar mellan 8-17, och utöver Sverige finns den även tillgänglig i Danmark, Norge och Finland.

Källa: Oneplus kundtjänst

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.