Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oneplus öppnar svensk kundservice

Nära inpå den väntade lanseringen av Oneplus 6T meddelar företaget att svenska kunder nu kan få lokal kundservice.

Oneplus har utvecklats snabbt, från att ha varit en liten kinesisk aktör vars första telefon såldes i begränsad kapacitet har företaget vuxit till att verka på marknader över hela världen. Det är dock svårt att expandera alla delar av verksamheten till alla länder, och kundtjänsten har därför varit begränsad till engelska.

Detta blir det dock ändring på nu, och från och med igår kan svenska kunder få hjälp av en svensk kundtjänstavdelning. Detta är resultatet av en undersökning som Oneplus gjorde under Open Ears Forum i Stockholm i våras. Deltagarna fick möjlighet att tycka till om företaget och dess produkter, och en del av återkopplingen handlade om önskan att få kundtjänst på svenska.

Kundtjänsten blir tillgänglig vardagar mellan 8-17, och utöver Sverige finns den även tillgänglig i Danmark, Norge och Finland.

Källa: Oneplus kundtjänst

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.