Apple löser laddningsproblem med uppdatering

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller en fix för de användare som haft problem med laddning av sina enheter.

Sedan lanseringen av Apples nya mobiltelefoner och operativsystemet IOS 12 har en del användare rapporterat problem med laddning. Problemen verkar dock vara väldigt sporadiska, och kopplade till den nya mjukvaran snarare än den nya hårdvaran. Nu verkar det också som att en lösning är nära.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller nämligen en åtgärd som ska fixa problemen för de som haft laddningsbekymmer. Uppdateringen verkar också täppa till ett säkerhetshål där säkerhetsfunktionen som inaktiverar USB-anslutningen kunde kringgås.

Dessutom bjuder den kommande uppdateringen på gruppsamtal i Facetime, och inte minst över 70 nya emoji-symboler.

I nuläget är det alltså bara betaversionen av 12.1 som är ute, men den skarpa versionen bör dyka upp under hösten. En rimlig gissning är att den kommer i samband med att Iphone XR börjar säljas 26 oktober.

Läs mer:

Källa: Wccftech

Kommentarer
45 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.