Apple löser laddningsproblem med uppdatering

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller en fix för de användare som haft problem med laddning av sina enheter.

Sedan lanseringen av Apples nya mobiltelefoner och operativsystemet IOS 12 har en del användare rapporterat problem med laddning. Problemen verkar dock vara väldigt sporadiska, och kopplade till den nya mjukvaran snarare än den nya hårdvaran. Nu verkar det också som att en lösning är nära.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller nämligen en åtgärd som ska fixa problemen för de som haft laddningsbekymmer. Uppdateringen verkar också täppa till ett säkerhetshål där säkerhetsfunktionen som inaktiverar USB-anslutningen kunde kringgås.

Dessutom bjuder den kommande uppdateringen på gruppsamtal i Facetime, och inte minst över 70 nya emoji-symboler.

I nuläget är det alltså bara betaversionen av 12.1 som är ute, men den skarpa versionen bör dyka upp under hösten. En rimlig gissning är att den kommer i samband med att Iphone XR börjar säljas 26 oktober.

Läs mer:

Källa: Wccftech

Kommentarer
45 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.