Apple löser laddningsproblem med uppdatering

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller en fix för de användare som haft problem med laddning av sina enheter.

Sedan lanseringen av Apples nya mobiltelefoner och operativsystemet IOS 12 har en del användare rapporterat problem med laddning. Problemen verkar dock vara väldigt sporadiska, och kopplade till den nya mjukvaran snarare än den nya hårdvaran. Nu verkar det också som att en lösning är nära.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller nämligen en åtgärd som ska fixa problemen för de som haft laddningsbekymmer. Uppdateringen verkar också täppa till ett säkerhetshål där säkerhetsfunktionen som inaktiverar USB-anslutningen kunde kringgås.

Dessutom bjuder den kommande uppdateringen på gruppsamtal i Facetime, och inte minst över 70 nya emoji-symboler.

I nuläget är det alltså bara betaversionen av 12.1 som är ute, men den skarpa versionen bör dyka upp under hösten. En rimlig gissning är att den kommer i samband med att Iphone XR börjar säljas 26 oktober.

Läs mer:

Källa: Wccftech

Kommentarer
45 svar

Denna inbitna Android-användare har nu levt med Iphone i ett år, och efter mina veckor på resa i Japan har uppskattningen för äpplets värld vuxit. Men inget är perfekt.

Det blir borgerligt styre i Stockholm, och under sin första pressträff meddelar det nya styret att Apples planerade butik i Kungsträdgården ska stoppas.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Om du har en stor bildskärm, en busskur och mycket tid över kan du också lura resenärer och ha väldigt roligt.

I vårt forum diskuteras just nu mobilt Bank ID, och om det är en säker metod att legitimera sig eller inte. Vad tycker du själv – litar du på tekniken när du använder mobilt Bank ID?

Apples musiktjänst inleder ett samarbete med textdatabasen Genius, och det börjar med "tusentals" låtar som får texter och fakta.

Google höll lanseringsevent i början av veckan, och självklart handlar veckans frågesport om nyheterna som sökjätten visade upp. Klarar du att få tio rätt?