Vi har bäst koll på Nokias gamla mobiler

Det var mycket spridda skurar i förra veckans quiz, men när det gällde Nokias mobiler hade vi full koll.

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi kluriga frågor om äldre mobiler av lite mer udda sort. Så här långt har 746 personer tagit sig igenom de tio frågorna och så här fördelar sig resultatet.

Den lättaste frågan handlade om Nokia. Nokia har inte varit rädda för att prova annorlunda saker med sina mobiler. Den här exempelvis: vad kallades den? Rätt svar är så klart N-Gage och det hade 92,1 procent av oss koll på.

Nokia har inte varit rädda för att prova annorlunda saker med sina mobiler. Den här exempelvis: vad kallades den? Rätt svar: N-Gage.

Den svåraste frågan lyckades bara 27,7 procent svarar rätt på. Du är förlåten om du inte kan svaret på den här frågan. Den här KFC-märkta telefonen släpptes nämligen i Kina. Vem är tillverkaren? Rätt svar är Huawei.

Du är förlåten om du inte kan svaret på den här frågan. Den här KFC-märkta telefonen släpptes nämligen i Kina. Vem är tillverkaren? Rätt svar: Huawei.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det igen här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
27 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.