Vi har bäst koll på Nokias gamla mobiler

Det var mycket spridda skurar i förra veckans quiz, men när det gällde Nokias mobiler hade vi full koll.

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi kluriga frågor om äldre mobiler av lite mer udda sort. Så här långt har 746 personer tagit sig igenom de tio frågorna och så här fördelar sig resultatet.

Den lättaste frågan handlade om Nokia. Nokia har inte varit rädda för att prova annorlunda saker med sina mobiler. Den här exempelvis: vad kallades den? Rätt svar är så klart N-Gage och det hade 92,1 procent av oss koll på.

Nokia har inte varit rädda för att prova annorlunda saker med sina mobiler. Den här exempelvis: vad kallades den? Rätt svar: N-Gage.

Den svåraste frågan lyckades bara 27,7 procent svarar rätt på. Du är förlåten om du inte kan svaret på den här frågan. Den här KFC-märkta telefonen släpptes nämligen i Kina. Vem är tillverkaren? Rätt svar är Huawei.

Du är förlåten om du inte kan svaret på den här frågan. Den här KFC-märkta telefonen släpptes nämligen i Kina. Vem är tillverkaren? Rätt svar: Huawei.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det igen här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
27 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.