Vi har bäst koll på Nokias gamla mobiler

Det var mycket spridda skurar i förra veckans quiz, men när det gällde Nokias mobiler hade vi full koll.

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi kluriga frågor om äldre mobiler av lite mer udda sort. Så här långt har 746 personer tagit sig igenom de tio frågorna och så här fördelar sig resultatet.

Den lättaste frågan handlade om Nokia. Nokia har inte varit rädda för att prova annorlunda saker med sina mobiler. Den här exempelvis: vad kallades den? Rätt svar är så klart N-Gage och det hade 92,1 procent av oss koll på.

Nokia har inte varit rädda för att prova annorlunda saker med sina mobiler. Den här exempelvis: vad kallades den? Rätt svar: N-Gage.

Den svåraste frågan lyckades bara 27,7 procent svarar rätt på. Du är förlåten om du inte kan svaret på den här frågan. Den här KFC-märkta telefonen släpptes nämligen i Kina. Vem är tillverkaren? Rätt svar är Huawei.

Du är förlåten om du inte kan svaret på den här frågan. Den här KFC-märkta telefonen släpptes nämligen i Kina. Vem är tillverkaren? Rätt svar: Huawei.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det igen här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
27 svar

Denna inbitna Android-användare har nu levt med Iphone i ett år, och efter mina veckor på resa i Japan har uppskattningen för äpplets värld vuxit. Men inget är perfekt.

Det blir borgerligt styre i Stockholm, och under sin första pressträff meddelar det nya styret att Apples planerade butik i Kungsträdgården ska stoppas.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Om du har en stor bildskärm, en busskur och mycket tid över kan du också lura resenärer och ha väldigt roligt.

I vårt forum diskuteras just nu mobilt Bank ID, och om det är en säker metod att legitimera sig eller inte. Vad tycker du själv – litar du på tekniken när du använder mobilt Bank ID?

Apples musiktjänst inleder ett samarbete med textdatabasen Genius, och det börjar med "tusentals" låtar som får texter och fakta.

Google höll lanseringsevent i början av veckan, och självklart handlar veckans frågesport om nyheterna som sökjätten visade upp. Klarar du att få tio rätt?