Äntligen fredag

Se Apple Park i Lego-format

Denna fredag bjuder vi på ett riktigt tappa hakan-imponerande Lego-bygge. Mästerbyggaren Spencer Rezkalla har tagit sig an Apple Park med fantastisk detaljrikedom.

Legomästaren Spencer Rezkalla har specialiserat sig på att göra kopior av riktiga byggnader och nyligen blev han klar med Apple Park. Bygget visar han upp med ett fotoalbum på Flickr och vi tycker det är alldeles utmärkt fredagsunderhållning.

Det gick åt omkring 85 000 bitar för att bygga Apples huvudkontor och det har tagit lite mer än två år att färdigställa. Många av de timmarna gick åt till att studera material från drönare som flugit över området.

Lego-bygget mäter omkring 2 x 1,4 meter och väger 35 kilo.

Tack till fotografen Fabrizio Costantini som låter oss visa några av bilderna här.

Källa: Flickr

Skriven av Ida Blix

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.