Äntligen fredag

Se Apple Park i Lego-format

Denna fredag bjuder vi på ett riktigt tappa hakan-imponerande Lego-bygge. Mästerbyggaren Spencer Rezkalla har tagit sig an Apple Park med fantastisk detaljrikedom.

Legomästaren Spencer Rezkalla har specialiserat sig på att göra kopior av riktiga byggnader och nyligen blev han klar med Apple Park. Bygget visar han upp med ett fotoalbum på Flickr och vi tycker det är alldeles utmärkt fredagsunderhållning.

Det gick åt omkring 85 000 bitar för att bygga Apples huvudkontor och det har tagit lite mer än två år att färdigställa. Många av de timmarna gick åt till att studera material från drönare som flugit över området.

Lego-bygget mäter omkring 2 x 1,4 meter och väger 35 kilo.

Tack till fotografen Fabrizio Costantini som låter oss visa några av bilderna här.

Källa: Flickr

Skriven av Ida Blix

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.