Pixel 3 XL går redan att köpa i Hongkong

Den officiella lanseringen sker först imorgon kväll, men det hindrar inte Googles nya flaggskepp Pixel 3 XL från att redan finnas på en butikshylla i Hongkong.

Imorgon kväll är det dags för Google att presentera nyheter i New York. Med tanke på det stora antal läckor som varit inför kan det knappast finnas några stora hemligheter kvar för företaget att berätta om. Huvudnumret för eventet lär vara de nya telefonerna Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Läs också Ny Chromecast såldes för tidigt Inte nog med att Google misslyckats med att hålla flera av nyheterna hemliga, så har de nya produkterna också lyckats smita ut i butikshyllor för tidigt.

Redan tre dagar före eventet lyckades Engadget få tag på en Pixel 3 XL i en butik i Hongkong. En Reddit-användare hittade också nyligen en ny version av Chromecast i en Best Buy-butik i USA.

Engadget skriver att telefonen och förpackningen de tittat på känns äkta. Lådan bjuder dock inte på särskilt mycket detaljer. Det står att skärmen mäter 6,3 tum, att enheten har 128 gigabyte lagring och färgen heter "Just Black".

Läs också: Google kan nu ta ledningen i kamerakriget När de rotar runt lite i menyer och liknande framkommer det också att enheten de hittat har systemkretsen Snapdragon 845, fyra gigabyte primärminne och kommer med Android Pie förinstallerat.

På baksidan sitter en kamera med 12,2 megapixel, men på framsidan sitter det nu två linser, en med mera vidvinkel så att du får plats med fler kompisar. Vi får däremot vänta till Googles egna presentation innan vi eventuellt får höra något nytt om deras HDR Plus-läge.

Källa: Engadget

Läs allt om Googles event här.

Missa inte Google-festen hos 99

Här på 99 kommer vi självklart att följa eventet, och hoppas ni alla vill göra det tillsammans med oss. Den här gången tänkte vi prova ett lite annorlunda upplägg. Vi kommer att sammanfatta våra förväntningar och rykten inför eventet i videoform. Därefter håller vi låda i forumet under presentationen, och givetvis kommer vi att sammanfatta de mest intressanta nyheterna i form av artiklar.

Läs allt om Google-festen här.

Kommentarer
11 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.