Pixel 3 XL går redan att köpa i Hongkong

Den officiella lanseringen sker först imorgon kväll, men det hindrar inte Googles nya flaggskepp Pixel 3 XL från att redan finnas på en butikshylla i Hongkong.

Imorgon kväll är det dags för Google att presentera nyheter i New York. Med tanke på det stora antal läckor som varit inför kan det knappast finnas några stora hemligheter kvar för företaget att berätta om. Huvudnumret för eventet lär vara de nya telefonerna Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Läs också Ny Chromecast såldes för tidigt Inte nog med att Google misslyckats med att hålla flera av nyheterna hemliga, så har de nya produkterna också lyckats smita ut i butikshyllor för tidigt.

Redan tre dagar före eventet lyckades Engadget få tag på en Pixel 3 XL i en butik i Hongkong. En Reddit-användare hittade också nyligen en ny version av Chromecast i en Best Buy-butik i USA.

Engadget skriver att telefonen och förpackningen de tittat på känns äkta. Lådan bjuder dock inte på särskilt mycket detaljer. Det står att skärmen mäter 6,3 tum, att enheten har 128 gigabyte lagring och färgen heter "Just Black".

Läs också: Google kan nu ta ledningen i kamerakriget När de rotar runt lite i menyer och liknande framkommer det också att enheten de hittat har systemkretsen Snapdragon 845, fyra gigabyte primärminne och kommer med Android Pie förinstallerat.

På baksidan sitter en kamera med 12,2 megapixel, men på framsidan sitter det nu två linser, en med mera vidvinkel så att du får plats med fler kompisar. Vi får däremot vänta till Googles egna presentation innan vi eventuellt får höra något nytt om deras HDR Plus-läge.

Källa: Engadget

Läs allt om Googles event här.

Missa inte Google-festen hos 99

Här på 99 kommer vi självklart att följa eventet, och hoppas ni alla vill göra det tillsammans med oss. Den här gången tänkte vi prova ett lite annorlunda upplägg. Vi kommer att sammanfatta våra förväntningar och rykten inför eventet i videoform. Därefter håller vi låda i forumet under presentationen, och givetvis kommer vi att sammanfatta de mest intressanta nyheterna i form av artiklar.

Läs allt om Google-festen här.

Kommentarer
11 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.