Oneplus 6T presenteras i New York den 29 oktober

Fans av telefontillverkaren kan köpa biljetter till eventet som ska hysa 1 300 Oneplus-entusiaster och bjuda deltagare på gottepåsar.

Oneplus har precis presenterat lanseringsdatumet för kommande flaggskeppet Oneplus 6T. Den 29 oktober sker lanseringen på Pier 36 i New York under namnet "Unlock The Speed", och det blir inte bara till för journalister och branschfolk. Oneplus bjuder in sina anhängare till att köpa biljetter till eventet, och de 1 300 biljetter som står till buds representerar den största sammankomsten för Oneplus-communityn enligt pressmeddelandet.

Den som köper biljett till eventet ska bjudas på interaktiva demonstrationer av Oneplus 6T, ett par trådlösa Oneplus Bullet Wireless-hörlurar samt en väska med produkter värda 600 kronor som ska vara exklusiva för eventet.

Enligt Oneplus pressmeddelande finns det olika typer av biljetter med tillhörande prislappar:

  • Early Bird: tillgänglig till kl. 13.00 den 9 oktober – 175 SEK

  • Ordinarie biljett: tillgänglig från kl. 13.00 den 9 oktober – 276 SEK

  • Plus One: vid köp av minst två biljetter – 184 SEK per biljett

  • Biljetter köps här

Det som inte ingår i biljettpriset är så klart resan till New York, och för den som inte kan närvara på plats kommer eventet även livesändas via Oneplus officiella videoström. 99 kommer så klart bevaka sändningen och diskutera nyheterna här i forumet. Är ni sugna på en uppdaterad Oneplus eller är ni fortfarande nöjda med Oneplus 6?

Artikeln har blivit uppdaterad med det nya event-datumet 29 oktober. Oneplus flyttade sitt event en dag när det blev känt att Apple också valt den 30 oktober för ett event i New York.

Kommentarer
4 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.