Oneplus 6T presenteras i New York den 29 oktober

Fans av telefontillverkaren kan köpa biljetter till eventet som ska hysa 1 300 Oneplus-entusiaster och bjuda deltagare på gottepåsar.

Oneplus har precis presenterat lanseringsdatumet för kommande flaggskeppet Oneplus 6T. Den 29 oktober sker lanseringen på Pier 36 i New York under namnet "Unlock The Speed", och det blir inte bara till för journalister och branschfolk. Oneplus bjuder in sina anhängare till att köpa biljetter till eventet, och de 1 300 biljetter som står till buds representerar den största sammankomsten för Oneplus-communityn enligt pressmeddelandet.

Den som köper biljett till eventet ska bjudas på interaktiva demonstrationer av Oneplus 6T, ett par trådlösa Oneplus Bullet Wireless-hörlurar samt en väska med produkter värda 600 kronor som ska vara exklusiva för eventet.

Enligt Oneplus pressmeddelande finns det olika typer av biljetter med tillhörande prislappar:

  • Early Bird: tillgänglig till kl. 13.00 den 9 oktober – 175 SEK

  • Ordinarie biljett: tillgänglig från kl. 13.00 den 9 oktober – 276 SEK

  • Plus One: vid köp av minst två biljetter – 184 SEK per biljett

  • Biljetter köps här

Det som inte ingår i biljettpriset är så klart resan till New York, och för den som inte kan närvara på plats kommer eventet även livesändas via Oneplus officiella videoström. 99 kommer så klart bevaka sändningen och diskutera nyheterna här i forumet. Är ni sugna på en uppdaterad Oneplus eller är ni fortfarande nöjda med Oneplus 6?

Artikeln har blivit uppdaterad med det nya event-datumet 29 oktober. Oneplus flyttade sitt event en dag när det blev känt att Apple också valt den 30 oktober för ett event i New York.

Kommentarer
4 svar

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.

Enligt en patentansökan från Apple kan företagets röstassisitent Siri hjälpa dig utan att kräva internetanslutning i framtiden.

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?