Oneplus 6T presenteras i New York den 29 oktober

Fans av telefontillverkaren kan köpa biljetter till eventet som ska hysa 1 300 Oneplus-entusiaster och bjuda deltagare på gottepåsar.

Oneplus har precis presenterat lanseringsdatumet för kommande flaggskeppet Oneplus 6T. Den 29 oktober sker lanseringen på Pier 36 i New York under namnet "Unlock The Speed", och det blir inte bara till för journalister och branschfolk. Oneplus bjuder in sina anhängare till att köpa biljetter till eventet, och de 1 300 biljetter som står till buds representerar den största sammankomsten för Oneplus-communityn enligt pressmeddelandet.

Den som köper biljett till eventet ska bjudas på interaktiva demonstrationer av Oneplus 6T, ett par trådlösa Oneplus Bullet Wireless-hörlurar samt en väska med produkter värda 600 kronor som ska vara exklusiva för eventet.

Enligt Oneplus pressmeddelande finns det olika typer av biljetter med tillhörande prislappar:

  • Early Bird: tillgänglig till kl. 13.00 den 9 oktober – 175 SEK

  • Ordinarie biljett: tillgänglig från kl. 13.00 den 9 oktober – 276 SEK

  • Plus One: vid köp av minst två biljetter – 184 SEK per biljett

  • Biljetter köps här

Det som inte ingår i biljettpriset är så klart resan till New York, och för den som inte kan närvara på plats kommer eventet även livesändas via Oneplus officiella videoström. 99 kommer så klart bevaka sändningen och diskutera nyheterna här i forumet. Är ni sugna på en uppdaterad Oneplus eller är ni fortfarande nöjda med Oneplus 6?

Artikeln har blivit uppdaterad med det nya event-datumet 29 oktober. Oneplus flyttade sitt event en dag när det blev känt att Apple också valt den 30 oktober för ett event i New York.

Kommentarer
4 svar

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.

Google har registrerat en ny produkt hos den amerikanska myndigheten FCC, och det verkar vara en ny version av basstationen Google Wifi som står för dörren.

Den sjätte utgåvan packar in imponerande mycket prestanda i ett snyggt och tystgående paket, men som proffsplatta lämnar den fortfarande en del att önska.

En ny läcka anger att den omtalade Ipad Mini 5 bara kommer uppgraderas på insidan, och den som väntar sig moderna funktioner till det yttre kan bli besviken.

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.