Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oneplus 6T presenteras i New York den 29 oktober

Fans av telefontillverkaren kan köpa biljetter till eventet som ska hysa 1 300 Oneplus-entusiaster och bjuda deltagare på gottepåsar.

Oneplus har precis presenterat lanseringsdatumet för kommande flaggskeppet Oneplus 6T. Den 29 oktober sker lanseringen på Pier 36 i New York under namnet "Unlock The Speed", och det blir inte bara till för journalister och branschfolk. Oneplus bjuder in sina anhängare till att köpa biljetter till eventet, och de 1 300 biljetter som står till buds representerar den största sammankomsten för Oneplus-communityn enligt pressmeddelandet.

Den som köper biljett till eventet ska bjudas på interaktiva demonstrationer av Oneplus 6T, ett par trådlösa Oneplus Bullet Wireless-hörlurar samt en väska med produkter värda 600 kronor som ska vara exklusiva för eventet.

Enligt Oneplus pressmeddelande finns det olika typer av biljetter med tillhörande prislappar:

  • Early Bird: tillgänglig till kl. 13.00 den 9 oktober – 175 SEK

  • Ordinarie biljett: tillgänglig från kl. 13.00 den 9 oktober – 276 SEK

  • Plus One: vid köp av minst två biljetter – 184 SEK per biljett

  • Biljetter köps här

Det som inte ingår i biljettpriset är så klart resan till New York, och för den som inte kan närvara på plats kommer eventet även livesändas via Oneplus officiella videoström. 99 kommer så klart bevaka sändningen och diskutera nyheterna här i forumet. Är ni sugna på en uppdaterad Oneplus eller är ni fortfarande nöjda med Oneplus 6?

Artikeln har blivit uppdaterad med det nya event-datumet 29 oktober. Oneplus flyttade sitt event en dag när det blev känt att Apple också valt den 30 oktober för ett event i New York.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.